doimom Bebekkuzu 95 sınır dedi bana bugün yine kontrole gittim 100 felan çıkıyor benim, iki hafta daha takip verdi düşmezse gece insüline başlarız dedi😔
Bebekkuzu Cananvege sabahım 89 çıktı moralim bozuldu ağladım yüksek diye 🥺 diğer açlıklarım daha normal çıkıyor sabah 84-89 arası
Cananvege Bebekkuzu benim genelde 90 a yakın çıkardı doktorum iyi derdi, insilün kullanıyorum bu arada
Bebekkuzu annelink şifa olsun hep düşük çıksın inşallah 🙏 bana doktorum 2 hafta diyet verdi ölçüm yaz dedi. Bakalım inşallah sorunsuz geçiririz
Elovee 90inin altında cikiyor insülin kullanmıyorum. 90in üstündeyse korkun hiç aglamayin diyetle düzeltilir merak etmeyin ❤️
Bebekkuzu Elovee 90 ın üstü hiç çıkmadı çok şükür 🥺 ama insan endişe ediyor gerçekten. Tokluklarım da normal çıkıyor 100/108 falan civarı normal di mi
annelink @Bebekkuzu inşallah canım sende endişelenme inşallah diyetle halledersin yüksek değil toklugun açlığın
lavinya90 Bebekkuzu ilk saat 140 dedi kaçamak yaparsan 150 demişti. Ama ben diyete uydukça 140 i günlük görmedim. Genedle 120lerdeyim. Doktor bunlari begendigi icin tolere edilebilir açlik ve tokluğu söyledi.
lavinya90 Bebekkuzu zaten hastaneden verilen olçum takip kağıdında ilk saat tokluk 140 dan kücük yaziyor.