Betulpehlivan Hdou4225 üniversiteye ben son care gittm bizim oturdugumz yere cok uzak bi hastane oldugu icin gitmiyordum kendisi sevk etmedi zaten kullandıgım ilaclarım vardı aynı ilaclara devam etmemi söyledi bebegin asagada ve acılmam oldugunu söyledi 2 hafta sonra gel acılma olursa ciger gelistirici vurcm dedi bugune kadar bekleseymisim dogrucakmısım Allahtan beklemedim
Hdou4225 Betulpehlivan Ben de ona gıdıyorum kafam karıstı sımdı. Bugun detaylı usg vardı. Benim bebegım de bas asagı duruyormus.Gizem Hanım dogumdaydı gosteremedim.Pazartesıye kaldı artık. Sımdı napıcaksın. Hangı hastaneye gıdıceksın
Betulpehlivan Hdou4225 benim artık cok cok asaga indi bebek artık catalıımın orda hissediyorum vajinada resmen göbek diye bisey kalmadı asaga keseyle birlkte indi galiba cok hastaneye gittm yoruldum artk beklicem ani biseyde üniversiteye tekrar gidicem özelede gidicem ama kafama göre bi doktor asla bulamadım artık beynimi yicem delirmek üzereyim herkes bisey söylüyo ama gerekeni yapmıyo benim de sınavım bu galiba artık halim kalmadı 7 hftadır yatmadıgım hastane kalmadı
Hdou4225 Betulpehlivan yakınsa sevket yılmazın acılıne git simdi. Orada iyice bakar yatırırlar.Bir de oradaki doktorlar baksın. Perinatolog da var orada Ben kızımda 26.haftamda bır haftaya yakın kaldım orada.Benım sancım vardı ama acılmam yoktu.Benımle beraber acıması olan hastalar da vardı.Neredeyse 1 aydır orada kalanlar vardı. Bir de oraya gorun
Hdou4225 Betulpehlivan Allah yardımcın olsun canım. Su an hangi hastaneye gıdersen gıt seni sevket yılmaza ya da üniversiteye sevk ederler bence. Eger içim rahat etsin diyorsan sevket yılmaz aciline git yatırsınlar seni
Hdou4225 Betulpehlivan sevket yılmaz da ben kalırken 1 aydır 45 gundur kalanlar vardı. Neden diye sorduğumda hep acılma var ondan bırakmıyorlar dıyorlardı. Hatta ımza verıp cıkmak ısteyenlerı bıle azarlıyordu doktorlar gerekırse dogana kadar kalacaksın dıye
ezos Hakyemez çok şanslısın Naile hoca on numara ebeler çok iyi işlerini severek yapıyorlar belli ❤️ sana tavsiyem hastanenin eğitimlerine git ebelerle muhabbet et Önceden tanış hepsi çok güzel ilgileniyor bir daha doğursam yine hayatı tercih ederim rabbim kolaylık versin
Hakyemez ezos 💕💕 Çok şükür bende şimdiden öyle düşünüyorum inşaallah doğumda güzel gecer. Sertifikayi iki ay önce aldım bende katlarida gezdik görüştük ama bakalim neler yasicaz korkuyorum suan pazartesi cati muayenem var 😣 Sizin normalmiydi
ezos Klntmtrk ben giderken çocuğuyla gelen vardı hatta bir eğitimde hastanenin baş hekimi gelmişti konuşma yapmıştı çocuklara da harçlık vermişti🤗
ezos Hakyemez evet normal oldu Nasıl oldu hala inanamıyorum rüya gibi çatım çok müsait değildi sancım olmadı suni sancı verildi oğlum aşağıya inmedi inat etti zor bir doğumdu ama sorsalar yine normal doğum yaparım her şeye rağmen harika bir deneyimdi insan korkuyor tabi ama hiç korkma anı yaşa o günün kahramanı sen olacaksın onu düşün✌🏻️❤️🤗
ezos Hakyemez çatı muayenesine gelince hiç korkma ben muayeneden sonra bu muydu dedim Naile hoca boşuma korkutuyorlar insanları sen de kolay olduğunu anlatırsın demişti ben de forumda yazıcam hemen demiştim gülmüştük ☺️
GzmEngdr Betulpehlivan ben medicabile gidiyorum orada normal ve sezaryan 3200 ama allah göstermesin yoğun bakımlık bi durum olursa 28 gün ücretsiz demişti beni oraya sorun belki küvezi vardır
Hakyemez ezos Nasıl bı cesaret verdin anlatamam 💕🙏 çok teşekkür ederim.Evladinla uzun güzel bir ömrunuz olsun inşaallah.
Betlab ezos merhaba bende naile hanima gidiyorum. Hep merak ediyorum normal dogumdaki tutumu nasil diye. Kac saat suni sanci cektiniz, catalda ne kadar sure kaldiniz ve dogurdunuz birde dikisleriniz var mi kac tane acaba?