sendekimsinnn Kızlar bu yumurtlama doğumun kaçıncı günü olur acaba bugün tam 2 ay oldu doğum yapalı korunmasız ilişki oldu unutarak hamile kalma olasığı varmı acaba ya
Busranur_mnts sendekimsinnn hiç belli olmaz düzenli regl yumurtlama olması birkaç ayı da bulabilir hormonlara bağlı düzenli adet gördünüz mü korunmak iyi bi seçenek en azından geri çekilme yapın
twobabymomm sendekimsinnn hiç adet olmadan hamile kalanda var korunmasıs her ilişki bebek riski taşır inşallah korktuğuna ugramazsin🫶
asil15 sendekimsinnn ertesi gün hapı kullanabilirsiniz artı yumurtlama kişiden kişiye değişir kız kardeşimin 3 aylik bebegi varken 2 aylıkta hamikeydi
sendekimsinnn Busranur_mnts yok canım tam 2 aylığız daha adet olmadım ama adet olmadan hamile kalanda varmış ertesi günü hapı alınabiliyosa onu kullanacağım emziriyorum şuan bi zararı olurmu acaba
Busranur_mnts sendekimsinnn onu doktora danış bilgim yok zararı olmasın evet ilk yumurtlamada adet görülmeden hamile kalınabilir ama düşük bi ihtimal denk gelmesi falan
aysezgi sendekimsinnn Emzirmemeniz lazım belli bir süre. Ve ne kadar erken kullanırsanız ilişkiden sonra o kadar etkili. Kullanmadan önce bebeğin ihtiyacı kadar süt sağımı yapıp sonra kullanabilirsiniz bir çözüm olarak. Ama doktorunuza mutlaka danışın.
4bebe Canım korkutmak ıcın demıyorum ama kırktan sonra hamıle kalam cok kadın var benımde cok yakın arkadasım kırkı cıktı belırtılerım var dedı gıttı 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendı ogluyla arasında 10.5 ay var