sendekimsinnn 2 ay önce doğum yaptım bugün korunmasız ilişki oldu aslında unuttum brn söylemeyi son dakika aklıma geldi eşim yarım çıktı afedersiniz ama içine biraz aktı hamile kalma olasılığım varmı şuan ne yapacağımı bilmiyorum
yorgunannis sendekimsinnn yani bir damlası bile yetiyor biliyorsun bence ama yumurtlama önemli, günü değilse bişey olmaz eğer yakalanırsa eyvaahhh gelsin yeni minnak😀
alyoo sendekimsinnn Doğumdan ve tabii ki lojusalıktan sonra hamile kalmak daha kolay diyorlar ama bilemiyorum tabi ki
minin sendekimsinnn emziriyorsaniz hamile kalma daha düşük olasılık oluyor ve henüz doğumdan sonra adet gormediyseniz yumurtlama olmuyor diye biliyorum bence endişelenmeyin rabbim nasib edecekse sebep aramaya gerek yok eğer olursa allahin hediyesi diyin pozitif düşünün pozitif olsun hayırlı geceler
tugcedemirci sendekimsinnn doğum sonrası değil regl sonrası oluyor. Regl takibi uygulamalarında son adet tarihinizi ve kaç gün aralıkla regl olduğunuzu falan giriyorsunuz uygulama gösteriyor yumurtlama gününüzü. Mesela benim yumurtlama günüm regl bitimimin 3.-4. Günü falan
sendekimsinnn tugcedemirci ama işte doğumdan sonra bilmiyosunki ne zmn olacagını ben doğumdan sonra daha hiç adet olmadım o yğzden bilmiyroum yumurtlamanın ne zmn olacagını
Cinarsaitinannesi tugcedemirci Doğum sonrası aylarca hatta yıllarca adet olmayan insanlarda var benim 40 kontrolümde doktorum yumurtlaman başlamış dikkatli korun demişti bende aylarca adet olmadım doktorum uyarmasa belki bende hamile kalmam zaten deyip dikkat etmeyecektim yani yumurtlama hemen başlıyor
tugcedemirci sendekimsinnn emzirirken doğum kontrol hapı kullanılır mı kullanılmaz mı bilmiyorum ama ona göre alınabilecek önlemleri al bence🥹
sendekimsinnn tugcedemirci işte bilmiyroum ne yapacağımı ertesi günü hapı varmış oda emziririken kullanılınca bebeği emzirmemen gerekşyormuş belli bi saat onuda nasıl yapacağım ki sadece anne sütü alıyor bebeğim