BayMel mercimegin_annesiii benimkine kız demişti ama doktor emin olmadığını söyledi haftaya detaylı ultrasona gireceğim o zaman net bir şekilde öğreneceğim inşallah
mercimegin_annesiii BayMel hayırlısı inş ben fetal vermiştim hem onda gemde doktor her seferinde bakıyor kız diyor
kubra_dakak arelmoms 2aralık ultrason kaşıdında 6haftalık yazıyordu doktor 5 haftalık falan demişti keseyi göfdük kalp atışı içn 3 şubatta gel dedi
handan3958 elifnd96 valla bende henüz net bilmiyorum hem devlet hem özel takipliyim sanrm hangisine denk gelirse orda olacak 😂
BayMel mercimegin_annesiii bnm bi kızım var bunun erkek olmasını çok isterim gene de Rabbim en hayırlısını nasip etsin
handan3958 elifnd96 Aminnn canm inşallah senin belli mi hangi hastanede doğm yapacağın birde cinsiyeti ne 😍
rozcans beautiful_ sizin kaç haftalık? ilk gebelik mi?🥹gerçi sizde daha 1 kez muayeneye gittiğinize göre mutlaka çocuğunuz vardır🤣 ilk gibi olmuyor gerçekten😁sağlıcakla gelsin inşallah
beautiful_ rozcans evet 2.bu gitmeme sebebim doktor 1 ay sonra dedi ondan ötürü 11+2yiz şuan Rabbim herkese sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin 💞
merryrose buse76 sağlıkla olsun inşallah. Benim de 6 Temmuz gösteriyor ultrason. İlk gebeliğim. doğum nasıl olacak belli değil.