glbyzgkhn Ben 10 ocakta muayene oldum kalp atışı için gebeliğim 1 hafta geç döllenme çıktı ve ben yarın tekrar gitmek istiyorum kalp atışını net duymak istiyorum. 10 gün içinde ikinci muayenede ücret veriliyor mu
buse2507 glbyzgkhn benim doğum yaptığım hastanede 10. Günü kabul etmiyorlardı canım belki her hastane farklı olabilir
myangelson glbyzgkhn normalde ücret alınmaması gerekiyor. Tam 10. Gün gideceksiniz ama hastaneden hastaneye değişebilir belki sormakta fayda var
sunbloom123 glbyzgkhn muayneye gittiğin günden itibaren 9 ya da 10 gün kontrol süresi ücretsiz oluyor ama sen yinede arayip bilgi al net olsun
Mamiko_2020 @glbyzgkhn Gittiğiniz ilk günü 1.gün olarak sayıp ona göre hesap edin.Yani gittiğiniz günü hesaba saymayıp diğer günü 1.gün olarak baz alırsanız bu hesaba göre 10.gün diye gittiğiniz 11.gğn olarak sayılıp ücret talep ederler.Yoksa 10 içinde gidilen muayeneye ücret ödenmez 🥰
Mizgin2020 glbyzgkhn benim gittiğim hastane muayene olduğun gunu 1. Gun olarak sayiyor yani 10 Ocak 1. Gunse 19 Ocak 10. Gun yani gidecekseniz yarin gidin salı gününe bırakmayın
glbyzgkhn Mizgin2020 evet bugüne renduvu aldım 19 ocak gitmeden öncede bir arayıp sorucam çok teşekkür ederim 🥰
nurellanurrrr glbyzgkhn ben tam 10. Gün gitmiştim muayene hakkınız dün doldu demişlerdi,siz yine de arayıp sorun ne zaman bitiyor diye
Baloglus glbyzgkhn Benim gittiğim hastanede 10. Günde ücretsiz oluyor hastaneden hastaneye değişir mi bilmiyorum.