gizgix Geçtiğimiz hafta hamile olduğumu öğrendim.6. Haftadayım. Doktor sadece ocean mummy vitamin verdi ama başka herhangi bir folik asit vs vermedi. Sizler ek bir şeyler kullanıyor musunuz? Bir kan tahlili şu anki vitamin değerlerime falan da bakmadı
el_as1 gizgix folikasit gebeliği düşündüğün zaman veriliyor genelde ama hamileliğini geç öğrendiysen başlatıyor doktorun hemen 3 aylık olana kadar
Melike3506 gizgix gebeliğimin başından beri ocean mummy kullanıyorum 18. Haftada demir ilacı da başlandı
ruti gizgix ocean mummynin içinde folik asit var bildiğim kadarıyla, içerik listesini kontrol edin folik asit varsa ekstra olarak önermemiştir.
Gks_01 gizgix dediğiniz takviyenin içinde folik asit var zaten ayriyeten kullanmanıza gerek yok ben de başından beri multivitamin tarzında kullanıyorum ayrıyeten kullanmadım
buse2507 gizgix hamile kalmadan 3 ay önce folik asit kullanmaya başladım. 8. Haftalıkken hamile olduğumu öğrendim doktorum bana i mom yazmıştı doğurana kadar onu içtim içerisinde balık yağı var diye
pengumommy Vifolic diye bir takviye kullanıyorum içeriği çok geniş 2 ay kullandım hamile.oldugumu öğrendim doktorum 2 kutu daha kullanman gerekiyor dedi