incei susirulosu aşeriyorum.net olarak bi dener misiniz? Şimdi baktım bende açıldı. Ayrıca Çağla da var görünüyor bende
mertrugs susirulosu gece saati ya çok akışa düşmez ya bence 🥰 bir şey sorabilir miyim genelde erik, çağla gibi ekşi mayhoş tarzı şeyler aşerenlerin kızı oluyor sizin cinsiyet belli mi?
Bezelye1 susirulosu tazesinin yerini tutmaz ama turşusunu bulabilirsin belki ya da hamile manavları oluyor oralardan
Sibelakta susirulosu evet elimde olsaydı bende size her türlü yollardım oğlumda hamileykende canm cekti yemiştim kızma hamileyken hic aklıma bile gelmedi simdi yine oğlana hamileyim yine istiyor canm
Mavi-gokyuzu susirulosu Bende hamileliğimin başında aşermiştim. Trendyol yemek değilde normal trendyol da bulabilirsiniz. Biz öyle yaptık şimdi baktım halen var sipariş verebilirsiniz. Biraz pahalı ama yapacak bir şey yok
eed21 bozkurt38 evet bende tam onu yazacaktım benimde canımın çektiği bi meyve var baktım da ne kadar pahalı istediğim meyve dondurulmuş 140 gram 240 TL ve kargo alıcıya aitmiş 😂