gerigeldik soylubulut 24+4 hafta benim. Gün içinde sürekli hareket halinde hiç uyumuyor sanırım. Tekmeleri dışardan çok net belli oluyor 😄
lol 22+5 günlüğüm ikiz gebelik bazen çok net hissediyorum bazen az bazen hiç yada bazen sabah bazen gece belli olmuyor valla
canohuda Haftadan beri hissediyorum şuan 22+4 oldu ama 2 gündür bebeğimin azaldı endişelenmeli miyim ?
daisymom_99 Gün içinde pek hareket yok ama azıcık dinlenmek için uzanayım kıpır kıpır hiç durmuyor minnakım 🥰🌸🙏🏻
Zeynep248 23+4 haftalık genelde birşeyler yiyince hissediyorum bazen gün içinde hiç oynamadığı oluyor çalışıyorum işteyken oynamıyor ama eve gidince uzanınca heleki birşeyler de yemişsem hissediyorum mutlaka 🤭
acelyamm Kahve ictigimde hiç durmuyor . Hareket ettiğimde oynamıyor. Genelde yattığımda hissediyorum. Sabah kalktığımda hissediyorum. Ama daha çok küçükler zaten düzensiz olabilir bence
ecem03mkn 23+5 günlüğüz hiç durmuyor ne gece ne gündüz ne sabah ne akşam uyuyamıyorum artık ve cok rahatsız ediyor bazen agri bile yapıyor cok vurunca kızlar normal mi bu kadar hareketli olması kız bebek 🤭🫠
gizemb0 Bende bugün 23.haftama girdim şu son birkaç gündür cok hareketli özellikle sabahları yerinde durmuyor resmen ben konuştukca daha da hareketleniyor ayaktayken ya da kafa olarsk meşgulken cok hissetmiyorum ama uzanınca sakinken cok hissediyorum