Buseea0279 Nöbetçi eczaneden aldım artimed ve prodoctor vardı prodoctor aldım güvenilir mi henüz yapmadım çıkacak sonuçtan korkuyorum cesaretimi toplamam Lazım 🙏🏻
ikibalannesiii Buseea0279 hamile olmadığımda ay da çizgi hiç çıkarmamıştı ama geçen ay adete 6 gün kala negatifti yine 5 gün kala yine yaptım silik çizgi çıktı ve gerçekten de hamileymişim kan verdim doğru sonuç aldım darısı sana inşallah kaç gün var adete
havva_5 Buseea0279 ikisini de kullandım ben artimed yalancı pozitif verdi. Prodoctor ise doğru sonuç verdi. Kuruma çizgisi dahi çıkarmamıştı. Prodoctor daha güvenilir bana kalırsa.
Buseea0279 06f maalesef nöbetçi eczane 2 tane gittik ikdiindede awox yoktu buna mecbur kaldım. En kötü internetten söylerim regl gelmezse testler gelene kadar Bşrde awox yaparım. Cesaretiml toparlsam yapacağım testi :)
nur_344 Buseea0279 beklediğim için gecikme olmadan yapmıştım ben çok çok silik çıktı birkaç gün sonra tekrar yaptım yine çok silikti o sıralarda gecikme yaşadım zaten kesinleşti ☺️
Bir1kelebek Buseea0279 prodoctor da güzel aslında elinde iki tane varsa ikisini de yapabilirsin ikisi de pozitif çıkarsa sonuç pozitiftirr
busradfne Buseea0279 Bu testleri yaptığımda hamile değildim bu testleri reglime 3 gün kala yaptım bu şekilde çıkınca hemen kan vermeye gittim sonuç beta 0.01 çıktı büyük hayal kırıklığıydı o günden sonra asla evde hiç bir test yapmanaya karar verdim ve hep beta ile devam ettim