aysunerdemm Kızlar bir sorum olacak reglim 4 gün gecikti kasıkta bazen tek bazen çift taraflı ağrı oluyor ve başıma kan sıçramış gibi zonkluyor mide bulantısı veya yemeklerden tiksinme yok sizce gebelik testi yapayım mı
ballim_dunya aysunerdemm yap bacım hemen ben de yaptım ama yanlışlıkla ovülasyon testiyle yapmışım heyecan tavan oldu sonra bidaha yıkılış yaşadım 🥺 inşallah sende vardır
Buseea0279 aysunerdemm ay aynı baş ağrısı bende de var umarım gebelikle bağlantılıdır bende test aldım ama yapmaya korkuyorum 🥹
safiyekaraca31 aysunerdemm bence yapmalısın çünkü baya geçmiş varsa çıkar geç döllenme olmadıysa 💐🥰 inşallah vardır tüm kalbimle dua ediyorum haber edersin
aysunerdemm ballim_dunya Yaa çok üzüldümm 🥹 umarım en kısa ve hayırlı zamanda kucağımız dolar benimde korkum o şuan açıkçası🥲
ballim_dunya aysunerdemm korkma bence yarın sabah kan ver en etkilisi o olur gecikmiş birde bende pcos olduğu için gecikme var mı yok mu anlıyamıyorum
aysunerdemm ballim_dunya Dediğin gibi yapayım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah dönüşün içinde çok teşekkür ederim💕
aysunerdemm Buseea0279 Umarım gebelikten yaşıyoruzdur, ben de aynı durumdayım ama yapmamız şart oldu belirsizlikten iyidir 🥹🌸
Buseea0279 aysunerdemm of bilmiyorum artimed yapmıştım pozitif çıktı 3-4 gün önce güvenme dediler gittim days doktor aldoö negatif çıktı ama regl gecikti hani belki days doktor yanlıştı diye düşünüp tekrar test aldım ama negatif çıkarsa çok üzüleceğim için cesaret edemedim 1 yıldan fazladır deniyorum negatif görmek çok yordu
aysunerdemm Buseea0279 Ben de aynı durumları yaşadım, sanırım kan vermemiz en doğrusu olacak bu süreçte ben de aynı şeyi yaşadım 10 gün gecikmişti kan verdim negatif çıktı ve sonucu gördüğüm an regli oldum psikolojik olarak çok etkiliyor
Buseea0279 aysunerdemm evet bunun stresi de regli geciktiriyor olabilir ama yinede umarım sizde bende hamileyizdir hayırlısıyla 😇
aysunerdemm safiyekaraca31 Çok teşekkür ederim, güzel kalbinize sağlık yarın test alıp yapacağım inşallah güzel haberleri yazarım uzun zamandır bekliyorum 🥹
safiyekaraca31 aysunerdemm inşallah inşallah tanımıyorum seni ama çok istediğin o kadar belli ki kendimi gördüm resmen bende 5 yıldır bekliyorum 🥹 ayy tüm kalbimle dua ediyorum Rabbim yarın güzel haberlerle dönmeni nasip etsin 💐bende bu ay çok umutluyum rahim filmi çekildim çok şükür temiz çıktı herkes çok umutlandırdı beni inşallah
aysunerdemm safiyekaraca31 Ben de senin için dua edeceğim, Rabbim tez vakitte kucağımızı doldursun inşallah 🌸 Ben de güzel haberlerinizi mutlaka bekliyorum 🥹💕 Sonrasında inşallah bebeklerimizle ilgili konuşmak nasip olsun 🥹🌸