annekiz6141 Benım kı tv olurdu kesın jdjdhdhdhd çok sevıyor fılm ızlemeyı hem zorluk çıkmazdı ona gozlerı de agrımazdı cınımmm kocam yiaaaaaaa 🤣🤣🤣🤣😄😄😄😄😄
Cileklipizza annekiz6141 elektrik süpürgesi kimi zaman hayat kurtarır kimi zaman yerinde sabit uyur 🥹😅
kizinaasikanne annekiz6141 bilgisayar olabilir hatta direkt google 😂 ya da çay kaşığı 😂😂😂 her şey hakkında ufakta olsa bi bilgisi var o yüzden bilgisayar bide sakin giden evliliğimizin her zaman o içine edip karıştırıyor o yüzden de çay kaşığı 😂😂😂
annekiz6141 deletedmom43191 bunları kabul etmiyoruz romantıklık yok burda hıh 🤣🤣😄😄😄 enıste uzakta mı uyyyy 🥺
deletedmom43191 annekiz6141 uzakta degil pazartesiden beri gece vardiyasinda gündüz uyuyo gece calisiyor 😔😔😔😔 hic göremedim desem yeridir
annekiz6141 deletedmom43191 Ahh ben napım bacım benımkı ek iş yapıyor 12 8 calısıyordu sabah işten çıkıp ek ise orda akşam 4 e kadar calısıyor eve gelıp dırek yatıyor 10 da kaldırıyorum yemek yıyıp dırek ise gıdıyor.. Bugün de izinliydı Paso uyudu
annekiz6141 deletedmom43191 hıc sorma kuzum kendısı kredı kartına gırdı elımızde patladı kredı kartı yokken hayatımızda köşeye bıle atardım 😞 tasınma zamanı çıkarttı mecbur o zamandan bu zamana patladı işte yapılandırma yaptı.. Erken ödeyip kapatmak istiyor.. 🥺
annekiz6141 deletedmom43191 aynen öyle oldu aynen.. Sağolsun kaynim tam darda yetıstı verdı bıtane kart idare ettık bıde 20 bın verdi Allah razı olsun valla ondan yoksa ay sonu sıkıntılıydı 😞😞😞
annekiz6141 deletedmom43191 normalde gıda fabrıkasında calısıyor kuzum.. Ek iş olarakta tesisatçı kuzum
deletedmom43191 annekiz6141 benim kaynimin biri cezaevinde biriside hayirsizin teki araba alcam diye 100 bin dolandırdı bizi hayvan hala 3 senedir çıkamadık işin içinden
annekiz6141 deletedmom43191 benım abım 40.3 grm aldı benden hala vermiyor.. Geçen yıne istedi sadece bılezıgım kaldı bıde kolyem olanı da ver dedi veremem abı sen ilk aldığını ver dedim kalmaz bende diyor borcum yok dıyor arabayla Diyarbakır’a gidiyor Ankara’dan 😞😞😞 neymıs ben ev alma imkanım yokmuş ev alırsam verırmıs mis. .