tugbahs Kizlar çare bulamadım bı türlü doktorum fitil ve ilaç yazdı kullandım şimdi tekrarsan başladı yeşil akıntı ne iyi gelir
pnar_58 tugbahs gerçekten geçmiyor 18 haftaya girdim 3 kere fitil kullandım krem kullandım ve şuan biteli 2 hafta oldu tekrar başladı sırf bu yüzden gene doktoruma. Gidecem geçmiyor ya
su656 tugbahs bol su için bir de doktorunuza danışarak nioli yağı kullanın çok faydası oluyor. Ben nioli yağı sayesinde 2.gebeliğimde hiç enfeksiyon sorunu yaşamadım
tugbahs pnar_58 tekrardan gitsem mi diye bende çok düşünüyorum genç kızlığım dan belli enfeksiyon derdim var di ama bu yeşil yeşil sümük gibi
tuba_grz pnar_58 arkadaşlar bende 5. Haftandayım daha yolun başındayım vajinam da akıntı ve kaşınma var çok korkuyorum gebelikte enfeksiyon çok kötü diyorlar doğrumu yaaa😳😳
pnar_58 tuba_grz enfeksiyondan ziyade kaşıntı ve akıntı mantar oluyo idrar enfeksiyonu idrar yaparken yanma sancı oluyo mantar olabilirsin başındayken doktora görün bence çünkü sürekli tekrarlayan bişi
tuba_grz pnar_58 yaa ben bunun için defalarca doktora gittimmm ilaç fitil kullandım amaa geçmiyo malesef