28nisan Derya2 bende 28+1 deyim bende de aynı şey bugün oldu dinleniyorum ama bugün çok az gibi hissettim hareketlerini normal mi diye soracaktım
Derya2 28nisan burda okuduğum yorumlarda herkes normal dedi çoğu kişi aynı şeyi konuşmuş yazdığım gün benimde hareket hiç yok diyebilirim o şekildeydi akşam birden hareket etmeye başladı 🤲🏻 Bazen daha sakin oluyorlar sanırım uyuyorlar normalde alıştığımız icin sürekli hareket beklesekte her zaman aynı olmuyor
28nisan Deletedmom_8793 13 Nisan gözüküyor bizimde ama bakalım kızım ne zaman gelmek isterse o zaman sağlıkla gelsin inşallah 🥰 benim kuyruk sokumu ağrım çok arttı son günlerde spora gidiyordum rahatliyordu havalardan 2 haftadır gidemiyorum bide gece hep aynı saatlerde uyanıp uyuyamıyorum bel ağrısı olmaya da başladı :(
Maviice 29+4 benim de Mart ayında doğar sanırım ay sonu mu ortası mı 🤷🏻♀️ İlk doğumum olacak sezeryan istiyorum ama henüz konuşmadık. Sonraki muayenede konuşulur belki 32. Haftada. Ben çok şükür iyiyim nadiren ağrım vs oluyor çok hareketli artık 🙏🏻
28nisan Deletedmom_8793 evet sanırım daha da zaman ilerledikçe artacak gibi de gözüküyor bebisler şimdiden alistiriyor bizi uykusuzluğa :)
Maviice Deletedmom_8793 inş sizinkiler de hafifler 🙏🏻 Yürüyüş yapıyorum günde 4ya da 5 km (hamilelik öncesi 10 km yürüyordum) sanırım bu da iyi geliyor olabilir. Belki sizlere de faydası olur ☺️
melteW nidaakboga sizinle aynıyız benim de 27 Mart gözüküyor inşallah vaktin de zamanın da doğar bebeklerimiz
nidaakboga iremc7 evet hazırladım şimdiden sonraya kalsaymışım asla yapamazdım eğlip kalkamıyorum hiç sen hazırlık yaptın mı
nidaakboga iremc7 başlayınca halloluyor ya ben 2 defada yıkadım giysilerini 1er günde kurudular beyazları 1 gün renkli olanları da 1 günde ütüledim kaldırdım hastane çantamıda geçen hafta hallettim kaldırdım tek başıma yaptım annem biraz uzak mesafede oturuyor her seferinde gelemedi anca temizliğime yardıma gelicek inşallah 2 3 hafta sonra da onu bitiririz artık
duygumfoca Deletedmom_8793 31+1 günlük olduk sezeryan olacağım doktorum 12/13 marta gün verdi 🙏🏻ama önceside olabilir
28nisan Derya2 evet bir anda hareket kesilince çok korktum ama sabaha kadar uyuyamadım 1 2 saat daha gelmeseydi hastaneye gidecektim eşim bile farketmiş uyumadigimi sürekli hareketliydin paniktin diyo 😅 çok şükür sert sert vurmaya başladı bende rahatladım
Demtserkan elifayaz112_ güzel isimleri sağlıkla büyüsün ler ☺️ bilmiyorum ya benim istediğimi eşim beğenmiyor eşimin dedikleri ben kararsızlık gidiyor ama elbet bulur ismini☺️
28nisan Deletedmom_8793 ben çok uyuyordum Allah var hep diyorlardı bana ama kızım sakin olur yine uyurum diyorum totem yapıyorum galiba 😂
iremc7 nidaakboga ayy maşallah size ne güzel halletmişsiniz. Aynen benim annemde uzakta oturuyor haftaya temizlik için gelecek. Bende bu hafta çamaşırları yavaş yavaş hallederim sonra dediğin gibi bavulu da hazırlayayım da kafam rahat etsin ya ☺️