Nurhyat01 Kızlar bir kaç gün önce nişanım geldi onun gecesinde sabaha kadar düzensiz kasılmalarım vardı nişan geldikten sonra kasılmalarım da bitti. Yalancı kasılma olduğunu anladım sizin doğumunuz ne zaman başladı? Bu durumda
Daisyy000 Nurhyat01 Nişan geldikten 2 hafta sonra planlı sezaryen oldum. Ne açılma ne sancı hiçbir şey yoktu
kayaaseyda Nurhyat01 nişanım geldikten 4 saat sonra acil sezeryana alındım ilk doğumum da sezeryan olduğu için riske atmak istemedi doktorum aynı zamanda aktif sancım ve açılmam da vardı. Nişanınız geldiğinde doktorunuzu bilgilendirmenizi öneririm mutlaka riske atmamak için
Nurhyat01 aslhnkrts9 peki kaç haftalıktın başladığında? Ve hastaneye gittiğinde kaç cm açıklığın vardı
aslhnkrts9 Nurhyat01 benim sürecim farklıydı ben erken doğum yaptım 7 cm açılmam varken yatış yapıldı ağrı su gelmesi vs olmadığı için müdahale etmediler . 34. Haftadaydım bu belirtilere kadar hiç bi ağrı sızı olmadı bende 4. Gün sabahı suyum geldi doğum o şekilde başladı 3 saat ağrı çektim sadece sonra doğum oldu
Nurhyat01 Yaswinn benim de 3-4 gün oldu hala bekliyorum doğum kendiliğinden başlasın diye sürekli aktifim bir şeyler yapıyorum 😁
Nurhyat01 Daisyy000 Buda nadir görülen bir şeymiş normalde nişan geldikten sonra doğumun yaklaştığının belirtisiymiş ama nadir olarak olmayada bilirmiş
Nurhyat01 aslhnkrts9 hayırlı olsun ben de bekliyorum bakalım doğum başlasın diye kendiliğinden tüm her şeyi deniyorum 😂
Zehargun Nurhyat01 benim doğumdan bir hafta önce gelmişti. Doğum yaptığım günün sabahı hafif kanlı geldi ve sancılarım başlamıştı
neseyesil Nisanimin sabah gelmişti oğlumda gece hastaneye gittim 6 cm acilmam vardı yatış yapıldı sabaha karşı doğum yapmıştım ilk cocugumda
Nurhyat01 Zehargun öyle de oluyormuş geldikten sonra 2-3 gün sonra da 1 hafta sonra da hatta çok nadirde görünse geldikten sonra 2 hafta sonra da doğum başlıyormuş