Aliyee2 Meraba bugun kontrolde doktorum 12. Haftada cagirdi ve cinsiyeti o zaman öğrenebileceğini soyledi sizce cok mu erken bi tahmin var mi kiz cocuklari gec ogrenilir diyolar 😊
Krvn53 Aliyee2 bende 12 de ogrendm hala degsimedi komsumda 12 de ogrendi onunki kizdi oda degsmedi canm hayrlisi olsun senin icin gonlundeki neyse o olsun
Bsrabuse Aliyee2 14. Haftadayım doktorum kıza benzediğini söyledi. Kız bebekler de yanılma olmuyor bence erkek bebeklerde daha fazla çünkü kordonu görüp erkek diyebiliyorlar .
Ggizemsnl Aliyee2 12+4 de erkek bu ben yanılmam dedi. 16. Haftada gittik kız dedi 😂😂 bakalım ne olacak 20. Haftada
Salihafurkan Bizimki göstermedi ya bugün ikili tarama testi için gittim minnosum ayagiyla kapatıyor 😅😅😅 12+1 haftaligiz doktor çok uğraştı ama yok inat etti gostermem dedi minnos
Aliyee2 Salihafurkan ay bizimki gosterir insallah ilcede oturmak zorundayiz merkeze gidip geliyoruz doktor icin bebesimiz bizi yormasin insalalh 😂
Bahar4344 Benimde 13 haftalıkken kız dedi 18 inci haftadayım yine kız dedi tuhaf bir şekilde erkek hissediyorum anlamadım gitti bir kızım var benim en çok kafama takılan son aylarda bile cinsiyet değişiyomuş doğumda farklı oluyomuş falan bişey alamıyorum bi türlü emin olup o kadar çok yaşayan var ki psikolojim bozuldu
Aliyee2 Bahar4344 Psikolojik olarakta etkilenmis olabilirsiniz bencede emin olmak icin baska doktorada basvurun