Nnurmehmet çok sevindim sizin de hikayenizi duyunca... cevabınız için teşekkür ederim 😊 ben üniversite okurken polikistik over teşhisi koyuldu, doktora ilk sorduğum ilerde çocuğum olur mu oldu 😊 bebekleri çok seviyorum 🌸 o da alanında çok iyi biriydi elbette ama bazen zorlu bir süreç demişti. Evlendik, bir yıl korunduk. Sonrasında sanki hemen hamile kalıcam diye planlar yapıyorum. Ama bu süreç öğretti ki Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor herşey 🙏🏻 Bu Eylül’de bir yıldır bebek istiyor olacağız. Dediğim gibi çok aşırı uzun adet dönemim de yok ama kilo almak beni olumsuz çok etkiledi geçen ay 5 kg kadar verdim 65 kg a düştüm. Yine aynı doktora gidiyorum beni hep beklemem konusunda sakinleştirdi. İnsülin ve tiroid sorunumu çözmemi sonrasında hamilelik düşünmemi istedi. Bende dinledim doktorumu. Ama çevre faktörü öyle bir şey ki... kayınpederim bile bebek ima etmeye başladı bende kendimi kötü hissetmeye başladım. Temmuz 23 son adet tarihim 3. Gününden itibaren 5 gün 2 adet femara kullandım. 12. Günü çağırmıştı ve doktor aaaa dediğinde bende refleks olarak Doktor hanım yumurta da mı yok demişim 😜😜😜 çatlamış bak görüyor musun dedi çok net ben bile gördüm. Hayırlısı herşeyin böyle güzel haberler alınca kendim kadar seviniyorum 🥰 kasıklarımda hep bi ağrı vardı bugüne kadar bugün daha iyiyim sanki. Siz ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi birde nasıl belirtiler oldu. Mesela benim beyaz katı bir akıntı oldu kasık ağırısıyla birlikte acaba bu ay Birşeyler mi olacak diye düşünüyorum 🥰