hd_d buketdeniz19 yaaa oda olablrr canmm ne is yapiuosun izne falan ayril cok yipraniyosan egerki varmi öyle bi ihtimal falan tam is hayati bilmedigim icin soruyorum
hd_d esrashnn01 oyyy masllahhh ne güzelll hep böyle olun insllahh canmmm sag salim kucagina al insllahh🌼😘
buketdeniz19 hd_d Çalışmaya devam çünkü bakmam gereken davalarım var Büro benim o yüzden bu şekilde devam etmek zorundayım
eed21 hd_d Bebiş iyi şükür ben çok kilolu gebe kaldım biraz ben dikkat ettim birazda bulantım vardı şimdilik bu şekilde gidiyor. Doktorum bebek geliştiği sürece doğuma kadar almasam da sorun olmayacağını söyledi
hd_d buketdeniz19 anladm canm hakknda hayirlisi olsun insllahh rabbim yardim etsin her isin kolaylikla gecsin sende bebiste hep iyi olun sag salim kucagina al insllah 😘❤️
MerveLeo hd_d 37 haftadayım 13 kilo aldım. İlk hamileliğimde toplam 18 kilo almıştım. İlk aylar mide bulantısına rağmen hızla kilo aldım son 2 aydır toplam 2 kilo tek almışım.
hd_d MerveLeo oy masllahh sonucta pk fazla bi kilo almamissiniz masllahh saglikla kucaginiza alin insllahh😘🌼
gizarden hd_d ya sanırım bebek kilo alouor hep. Abır cubur yemiyorum karbonhidrat çok yemiyorum hep protein yiyorum. İlk oğlumda da 6 kilo almıştım toplam