buketdeniz19 hd_d hemde nasıl ama kusmuyorum sadece yemek yiyemiyorum ağzımda sürekli acayip acı bir tat var napcam bilmiyorum 🤷♀️ geçmiyor
hd_d buketdeniz19 allah allahh eksimeyi diymustum da herhangi hi ilac galn kullaniyomusun folik asit disinda?
buketdeniz19 hd_d hayır kullanmıyorum miğde asiti yukarı çıkıyormuş herhalde reflüyü tetikliyormuş o yüzden böyle ağızda acı tat olabiliyormuş doktor bulantı ilacı vermedi normal dedi
asenat2 hd_d bebeğimin kilosu iyi demişti doktor üçüncü gebeligim bu arada ama çok kurmaya rağmen bende anlamadım zaten karnım şimdiden 6 aylık gibi😂
cansels hd_d hahahahah bende 10+4 55 kilo ile başladım şuan 61 kiloyumm hayatımda bi ilk 60ı görmem 😁
hd_d Cicilininkini yaa bulanti cok fena bisi ya asam akilli hamilelik yasatmiyo insana bende derdim ne bulanti faln diye coknlaf ederim basima hiç gelmedi 🤣 ama aserme falan olsun isterdim bende
Cicilininkini hd_d valla böyle seyler iste büyük konuscaksanda asermeyi konus 😀 allahm hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin ay ne dısarı yemegi ne içeri yemegi herseyden tiksinir oldum defiğin gibi hamileliğimi yasayamadım 😎😎
hd_d asenat2 ay sey duymustum dogum yapmis annelerin karni daha cabuk buyyo bebegi falan saha cabuk hissediyo diye belki o yuzden dir
annekiz6141 hd_d ya ben rejımdeydım 78 I gördüm dedım oha napıyorsun kızım 1 hafta da 4 kılo verdım sonra tasınmıstım, kurban vs memlekete tatıle gıttım 2 ayda orda 4 kiloyu gerı aldım 😄🤣🤣🤣 78 le hamıle kaldım şuan 79um 🥰
asenat2 hd_d kesinlikle öyle çünkü yirtilacak bir iç karnımız yok çünkü öncesinde yırtıldı tabaka kalın değil artık zaten artık bebegimide hissediyorum
hd_d annekiz6141 😂 hahaha kiz oda iyimis ama bi yandan bakinca ikimizde bastan almadik ilerleyen zamnlara yerimiz var hahaha🤣🤣