alinaaden hd_d bende 56 ile kaldım 60 olmusummm 17+2 ama geçecek ya gidecek bu kilolar ben eminim sağ sağlim doğsunlar 😅😅😅
Fatmanur_0416 hd_d bende şehir hastanesindeyim 😅 valla bende çok korkuyorum yapacak bişey yok o acıyı çekmek lazım 😅 şöyle düşünüyorum 1 hafta o acıyı çeksem de sonrasında normale döneceğim dimi 😅 ay yok ya acaba içimde mi büyütsem sanki nolcak bacım 😅😅
alinaaden hd_d normal bence ya bende de hiç belirti yoktu hatta dün görmeye gidene kadar panik yapmıştım göbeğim de büyümedi 😩😅😅
2bebekbiranne55 hd_d maalesef yerlerde hepsi 🤣 yiyemedim için vitaminsizim çocuk olan vitaminimi fe benden alıyor
hd_d 2bebekbiranne55 demi bak bildm hele🤭 e caresi yokmu bunun hahaha ilac var aslinda da vitmain yapacak meyve sebze falan tuketsen olur aslinda hic mi yiyemiyon😂
hd_d dilankozan kizz iyi almamissinnn🤭 bulntin falan mi oldu istahin mi yok yoksa duzenli ve saglikli mi besleniyosun
dilankozan hd_d hd_d bulantım kusmam ilk trimesterda yoğun oldu ama şu anda aşırı iştahlıyım hiçbirseyi geri çevirmem😂😂 muhtemelen birden alıcam normalde de kolay kolay kilo almıyorum çünkü 🤭
hd_d dilankozan haha bende normal de fazla almiyorum bende bi anda alcam gibi hissediyorum baksana17+3 oldum istahim acilmaya basladi hemen almisim 2 kilo hahah