sedef0601 Hellolar sağlam bir gebe diyetisyeni arıyorum.Biraz da makul olursa çok sevinirim Zeynep Pelin Genç için sordum bence yüksek bir fiyat çektiler.Taksit yok bişey yok.Var mıdır hanımlar öneriniz?Online olur yüzyüze olur.
Mutlukus sedef0601 ne kadar istediler acaba ,ben de bakıyorum kendisine eger gebelik oluşursa gitmek istiyordum.
kavalakurabiyesi sedef0601 aşko inana chat cpt bütün yediğin sevdiğin alerjin boyun kilon ne varsa yaz deki sen bir gebelik diyetisyenisin bana diyet listesi çıkar de 1 aylık 1 haftalık ne kadar istiyorsan sana neler hazırlar neler bunu diyetisyenlik okuyan birisi olarak söylüyorum sana 😂
sedef0601 Mutlukus ben şu an Sinem Yalçın ile online çalışıyorum çokta memnunum 3 aylık almıştım ama devam edicem en azından kontrol altında olmamızı sağlıyor ve baya ilgili.Haftada 1 yarım saat görüşme yapıyoruz ona göre yeni bir haftalık program hazırlıyor.Çok uçuk kaçık değil bu arada fiyat tavsiye ederim.
sedef0601 kavalakurabiyesi 😂😂😂 aşırı mantıklı buluyorum.Ben hamile kalmadan önce spor yapan ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden birisiydim ama bebeğe ne kadar sağlıklı gelir bu soru işareti.Profesyonel destek almak istedim o kadar.Belki de kendimi iyi hissetmek için yaptığım bir şey :)