kubra538008 Kızlar adetime bir hafta var . Bugün kan testi yaptırdım negatif , bu kalan sürede pozitife döner mi ? Böyle olan var mı aranızda
irmkkck Benim de 1 hafta önce negatifti adetim bir gün gecikince kan tahlili yaptırdım öyle öğrendim umarım güzel haberler alırsınız 😊 kubra538008
buketdeniz19 kubra538008 erken yaptırmışsın canım ben 1 hafta kala gebelik testi yaptığımda negatif çıkmıştı adetime 4 gün kala test yaptığımda silik pozitif çıkmıştı betam 13 tü biraz daha bekle
irmkkck kubra538008 Amin İnşallah, kan testi en güvenilir yol , evde yaptıklarımız çok güvenilir değil maalesef 😕
galaksia15samsung Selamün aleyküm kızlar pazartesi hastaneye gittim kan verdim HCG 75.15 çıktı 10 gün sonra tekrar gittim kan verdim HCG 1364 çıktı hcg nasil
NigarH Ben adetime 6 gun ve 5 gun kala erken gebelik testi yaptim. Ikiside negativdi. Sonra 3 gun kala pozitif oldu. Darisi bashiniza
cerensss97 kubra538008 bende aynı 0.50 çıktı adetime 1 hafta var daha bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum sizi de 😊