nisan0 Yaşayan oldu mu ? Hunileşme düzelir mi ? İlk güne göre daha iyiyim yatışım yapıldı erken doğum olabilir diye 4 gündür yatıyorum hunileşme devam ediyor ama kese huninin içinden uzaklaşmış sizce düzelir mi :( çok korkuyorum erken doğumdan
MS2 nisan0 24 gün olmuş paylaşalı ama yine de yazmak istedim :) ben de yaşadım aynı şeyi 25. Haftamda sonra düzeldi geçti tamamen sizin ne oldu son durumunuz ben şimdi 34+2yim rahim ağzına baskı bile yok dedi doktorum bebeğim doğum pozisyonunda
Baklavaseverim nisan0 Benim 28 de hunileşme başladı 30 da yumuşama hastaneye yatışım oldu 32 de açıklık başladı 36 da zorunlu sezeryan oldum bir de tuvalet harici kalkmıyordum ona rağmen düzelmedi bebek zaten kanala yerleşmişti yukarı da çıkmadı belki senin düzelir bilmiyorum ama yani sonuçta yukarı çıkmış bebişin
nisan0 mrsmother hala hunilik var rahim ağzım çok kısalmış yarın randevum var ve şuan alt karnımda çok ağrı var 31.haftadayız biz siz kaç haftalıksınız hunileşme mi oluştu
mrsmother nisan0 ben de 25 haftalığım hunileşme gördü doktorum. Progestan başlayalım dedi haftaya tekrar kontrole çağırdı
aysegull01 nisan0 29. Hafta ağrılarım başladı 31 de gittim Rahim ağzım 7 mm hunileşme +bebek kanaldaydı full yattım düzelmedi
nisan0 mrsmother sadece Progestan mı verdi sancınız var mı ? Ben 4 gün hastanede yattım doktorum yüzünden maalesef o kadar korkuttu ki bizi doktorumu geçen hafta değiştim
mrsmother nisan0 ağır kaldırmadedi, yani sancı vs pek hissetmiyorum genel hep olan ağrılar var ama ayırt da edemiyorum sanırım
nisan0 MS2 geçen hafta doktorum gördü hunilik var hala ama dayanabildiği yere kadar gider inşallah benimde tamamen geçmiş olur yarın sabah randevum var güzel haber alırım inşallah dua edinnn🤲🫶
nisan0 Baklavaseverim bebeğiniz kaç kilo doğdu acaba küveze girdi mi ? Bende 36 yı görsem keşke korkuyorum her an olacak diye
MS2 nisan0 inşâAllah hayrla💖💖💖 4 hafta sonraki kontrolümde düzeldiğini söyledi ben o süreçte çok ayakta durmamaya ve özellikle 2 yaşındaki oğlumu kucağıma almamaya dikkat ettim
Baklavaseverim mrsmother Benim zaten 14-15 hafta arasında 25 di 28 den sonra düşmeye başladı başta 20 oldu bir kaç gün sonra 15 oldu
nisan0 Baklavaseverim az önce doktordan geldim benimde rahim ağzı uzunluğum 15.5 olmuş :( bol bol istirahat edeceksin dedi