gunes111 Dün kasık ağrım çoğaldı bugün yok fakat böyle şefaf renginde yapışkan renginde akıntım oldu birazda sarı gibi sizce bu neyin habercisi yumurtlama büyüdümü çatladımı iki saat sonra Ovalasyon yapacam
melisaacelya gunes111 ben ovulasyon zamanımı akıntım olunca anlardım bence ovulasyondasınız kasık ağrısı da bunu destekliyor
myangelson gunes111 büyüme oluyor o akıntı. Kremsi beyaz oldugunda da çatlama oluyor. Zaten çatlama olduğunda ağrılar kesiliyor hemen
Deletedmom_878 myangelson yumurtlama olurken şeffaf mı oluyor acaba ben ilk defa ovülasyon kullanıyorum pek bilmiyorum yumurtlama zamanımı
gunes111 myangelson canım ne dicem düneyin yakışkan gibi sıvı akıntım vardı bügğn daha yeni beyaz süt beyazı krem gibi kokusuz akıntım var
myangelson Deletedmom_878 evet genelde şeffaf yumurta akı gibi bir akıntı oluyor catlamada da krem gibi beyazımsı bir sıkıntı geliyor ama her ay olmayabilir bunlar bazen akıntı takibi ile de anlasilamayabilir
Deletedmom_878 myangelson ovülasyon testime bakar mısınız acaba dün 3 te koyuydu akşam pik olursa diye 10.30 da tekrar yaptım silik oldu neden acaba ama pik olmadı aynı koyulukta ve daha koyu olmadı ama koyulaşmıştı baya
myangelson Deletedmom_878 biraz silinme olmuş evet ama öteki de pik değilmiş yakın olabilir test yapmaya devam edin ama her gün aynı saatte yapın. Dün değerlendirme olmuş muydu her ihtimale karşı?
Deletedmom_878 myangelson evet dün sabah olmuştu koyulaşma oldu pik değildi sonra gece silik oldu bende anlamadım döngüm 30 31 32 33 gün değişiyor bugün 14. Günüm olacak
parildayanyildiz2 Deletedmom_878 henüz pik olmuş test göremedim ben canım hergün aynı saatte yapmaya devam et bence 2 saat öncesinden sıvı alımını bırak