yzcci Merhaba kızlar haziran ayında doğumum var doğum sırasında tüplerimi bağlatmak istiyorum zorluğu varmı acaba
atesvesu yzcci ben internetten araştırdim da karın ağrısı yapıyormuş benimde Nisan da sezeryanim var ben de ya baglatacam yada tuplerimi aldiracam şuan emin değilim bağlı olan kişiler de de gebelik olabiliyormuş
orkidemm_ yzcci arkadaşım 2. Gebelikten sonra 27 yaşında sezaryen esnasında bağlattı yakmış doktor direkt uçlarını epeyde oldu 3,4 yıl bir sıkıntısı yok
melisasak35 yzcci bende 26 yaşındayım 3.cü çocuguma hamileyim mecburi sezeryan olucam yine bağlatmak veyatta tamamen aldırmak istiyorum eş imzasıyla kabul ederlermi devlette 30 yaş altı bağlamıyorlar diye duydum
yzcci melisasak35 yani normalde olmuyomuş ama benim gebeliklerimle riskli olduğu için yapıyolar özel hastanede yapıyorlar ama
melisasak35 yzcci 3 çocuktan sonra istemiyorum bidaha hamile kalmak hem sezeryan açısından tehlikeli yani bu kararın benim ve eşimin vermesi gerekirken devletin karar vermesi çok saçma
yzcci melisasak35 kesinlikle öyle benim 2. Doğumum ve direk bağlatıcam yeterli genede bi danışın bana normalde yasak ama riskli olduğun için bağlarlar dedi