dalyaluna35 iremykn aa var gibi duruyor kuzum bi arkadaşımın ayni böyleydi dun testi bugun hamile oldugunu ogrendi bi kan ver bence
dalyaluna35 kızlar pazar günü 8. Gunde yani 2 gun once iliski başladı ovulasyon testine 9. Gun yani dun basladim. Bugun 10. Gun 1 dolu 1 bos gidecektik ancak eşimle bugun tartıştık ve iliski olacağını sanmıyorum yarin da iliski olur mu ondan bile şüpheliyim yarin pik olur gibi sanki
Lavin08 dalyaluna35 bacim yarin kesin pik olur 3 gun onemli biliyosun bosver tartismayi 😅🙈alttan alan sen ol bu sefer işini şansa atma beni dinlersen kuzum❤️
dalyaluna35 Lavin08 yok kuzum gitti bu ay artik, zaten 2 aydır evliliğimiz sallantıda boşanmadan döndük simdi gitti evden geç gelir oyle hemen de konu kapanmaz, ben bu ay elendim umarım sizlerin güzel haberlerini okurum burdan 🙏
hou Lavin08 kuzum haberler kötü hala saçma bir çok yavaş yükseliş var Jan vermekten yoruldum yarın yine gidicem ama burdan dönmez zaten de ne zaman düşmeye başlayacak onu bekliyorum
iremykn dalyaluna35 yaa hayırla olsun inşallah ama kötü bir denk geliş olmuş yarın kesin pik olurdu 🥹
Lavin08 dalyaluna35 anladim bacim sıkma canını herseyin hayırlısı diyelim kuzum rabbim gönüllerimize ferahlık versin❤️🙏🌸
iremykn dalyaluna35 canım canını sıkma tabi böyle söylemesi kolay içinde olunca olmuyor da en güzel şeyler en hayırlı zamanda olacaktır 🫶
dalyaluna35 iremykn oyle kuzum senin de güzel haberlerini bekliyorum kontrol kanını haber et mutlaka 🌸🙏
Krnn1 Ay ben daha regl olmadım ya bu gidişle bat tarihim bu grupla uyuşmayacak. Testim negatif yarında olmazsqm kan vereyim emin olup adet söktğrme işine girişcem
dalyaluna35 @Lavin08 @iremykn esim geldi aglamis baya, oturduk konustuk özür diledi.. bugun değerlendirme gunu gece pik olur gibi dedim değerlendirmek istersen eger dedim degerlendirdik.. hic umudum yoktu özür dilemez sandım arkadasiyla konusmus 🥺
iremykn dalyaluna35 ah canım benim o kadar sevindim kiiiiiii 🫶 sen iyiysen her şey yolunda demektir 🌸
Sudemirhan dalyaluna35 belkide allah olması için yollarını açıyodur inşallah güzel haberlerle gelirsin 💕