Moz Kızlar 2 gün sonra 30 haftalık olucam bugün ara sıra o hareket ettiğinde baya sancı ağrı giriyor özellikle kafasının olduğu yer.Normal mi?
kavalakurabiyesi Moz 2 gün sonra 31 oluyoruz plesenta anterior ve o yüzden hareketleri çok net ve ağrılı şekilde hissedemiyoruz😂
Fuunndaaa Moz bende 31 +2 yim bir haftadır inanılmaz sırt ağrıları başladı normalde yoktu kontrole gittim bebişlerin kafası yukarıya baskı yaptığı için ağrıyormuş yakalıyorum kalkamıyorum hareketlerim sıfırlandı öyle bir acı ki parol falanda fayda etmiyor hiç
1kediannesi1 Moz aynı şey bende de var iki gündür ishal sancısı gibi ağrı yarın sabah doktor randevum var bakalım ne diyecek ben 32+3 haftaligim bebek hareketi var şükür ama ağrı neden var onu anlamadım ara ara oluyor
esraezerr Moz benim de geçen hafta ağrım olmuştu aynı bu şekilde devam etmiyorsa dinlenince geçmiyorsa karında sertleşme yoksa sıkıntı yok demişti dr um. İnşallah bir problem yoktur sizde de
Es07 32den sonra daha çok belirginleşiyor Her hareketi bir uyarı gibi 34 haftadayız baş aşağı Kemiklerim açıldığını hissediyorum
Moz 1kediannesi1 kabızdım aşırı zorladım kendimi inqnılmaz bir kabızlıktı yaaa ondan mı acaba aşırı korktum belki saçma ama açıklık falan oldu mu acaba dedim
1kediannesi1 Moz bilmiyorum ki canım valla bende seninle aynı şeyleri yaşıyorum ve inan hiç saçma gelmiyor bu düşünceler bana ya , sonlara yaklaştıkça bu seferde her şey doğumu başlatacak şey gibi hissediyorum
1kediannesi1 Moz benim Allah’tan yarın randevum var yoksa beklemezdim herhalde, hareketlerinde can yakıyor zaten ama bişey yoktur bebek hareketliyse iyidir demişti doktor