Kubraileri Evet alalım cevapları biz henüz gitmedik gittigimizdede doktor emin değildi tahmini vardı ama biz söylemeyin dedik👶🤰🐥😍
Kubraileri Selinselinselin 16hafta genelde kiz galiba👶🙂🤰 çok kiz istiyorum ama nedense etrafındakiler hep erkek diyor karnıma göre 🙂
Selinselinselin Kubraileri bana bir kişi bile kız demedi herkes erkek olcak dedi ama ben hep içimden diyordum O kız demeyin öyle diye ve kız oldugunu ögrendik 😍
honey Kubraileri banada herkes erkek olacak diyordu, hatta 10 kişiye yakın kişi yorum yaptı ve bir tanesi bile kız demedi, ama doktor kız dedi :DD
Kubraileri Selinselinselin ne yalan söyleyeyim ilk öğrendiğimde erkek demistim şuan tek isteğim sağlıklı olmasi
Kubraileri Tugbasss 16+2debiz aramızda 1gun var bakalım kuzum olursa oğluna veririm oğlum olursa kanka olurlar😍🐥🐥🙂👶 ne dersin
o6__8o Tugbasss bizimde erkek :)) bugun 16 olduk tam . gobegin falan nasil benim cok az var .hareket falan hissediyomusun
Arbie Kubraileri hareketlerini hissetmeye başladınızmı ? Benim iki gündür aktif bi şekilde karnımda kıpırtı var
Tugbasss Kubraileri ahahaaa harika olur derim 🙋🏻♀️ Cinsiyetiniz belli olunca yaz mutlaka merak ediyorum 😉
Kubraileri Arbie kıpırtı değilde sanki artık içimde birşey var bir şeyler oluyor gibi gece uzanırken özellikle 🙂
Asiacr Arbie benim de gobek altinda ara ara gidiklanma oluyor 15+5 im. Gaz filan olmadigina eminim onun ayrimini cok rahat yapabiliyorum.
butterfly4 @Kubraileri allahım herkes öğrenmiş bi ben kaldım 😁 bizim ki döndü arkasını ne zaman gitsek ööyyyllee arkası dönük bacaklar içine çekik yatıyo, doktor karnıma pıt pıt hafifçe vurdu sağa dönüyo sola dönüyo ama önünü dönmüyo arkası dönük