Fatma_furkan1996 Kızlar canım çok sıkkın ve allak bullak oldum gerçekten çok aşırı derece de moralim bozuk ilk çocuğum özel de oldu doktorumdan da gayet memnunum çok güveniyorum kendisine şuan da bütün süreci onunla geçirdim ama eşim galiba ödeme çok fazla yetişemiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum dedi olmadı başka özel hastaneye bakalım dedi ama ben hiç böyle birşey istemiyorum herşeyim alt üst olucak resmen bana düşüncenizi fikrinizi söyler misiniz 34+5 haftalığım
betulmommy Fatma_furkan1996 moralini bozucak bir şey yok, cidden özel hastaneler aşırı pahalı her muayenede minimum 2-3 k gidiyor ki doğum en az 50 k, devletede bakabilirsin cok güzel doktorlar oluyor
kurkmantosuzmadonna Fatma_furkan1996 yani bütçenizi aşıp sizi zorlayacaksa. Daha uygun fiyatlı iyi bir hastane de vardır muhakkak. Bence hastane, karşılaştığımız personeller de biraz şans işi.
annekiz6141 Fatma_furkan1996 keşke özele çok nadir gıtseydınız mesela muayenelere genel olarak devlete gıdıp doğuma özelde yapabılırdınız.. Gerçekten de çok zor ya çok asırı pahalı 🥺
Fatma_furkan1996 betulmommy devlet hastanesin de yapmayı hiç düşünmedim canım istemiyorum da çünkü bir taraftan da devlet hastanesine gittim hiçbir şekilde doğru düzgün ilgilenmiyorlar
Fatma_furkan1996 kurkmantosuzmadonna kesinlikle öyle eşim baya zorlanıcak evet kiradayız zaten ama başka bir doktora gitmeye cesaretim yok nedense o gücü görmüyorum kendimde eşimle biraz tartıştık bu yüzden ama doğum bu sonuçta şansa bırakamam
Fatma_furkan1996 annekiz6141 bir yandan devlete de gittim canım garanti olsun dedim ne olur ne olmaz muayene ücreti zorlamadı eşimi çok şükür ama doğum ücreti 70 bn tl diyor oda kesin değil daha eşim de ben kalkamam bunun altından dedi napıcağımı bilmiyorum gerçekten
Moz Fatma_furkan1996 valla adam haklı benim ilk bebeğim olacak durumumuz da var özel hastane takipliyim ama doğumu orda değil de devlette yapmak istiyoeum nedense özel hastane bu konuda pek güven vermiyor
Fatma_furkan1996 Moz bende burda ki devlet hastanelerine hiç güvenemiyorum canım hep kötü şeyler duyuyorum etrafım da ve bir çok kez muayeneye gittim hiç umurunda bile olmuyor
kurkmantosuzmadonna Fatma_furkan1996 yani keşke bunu baştan söyleseydi ona göre başka yerlere bakardın. Açıkçası benim özel imkanım olmasına rağmen devlet hastanesinde yaptım doğumu. İyi ki öyle yaptım. Çok memnun kaldım.
kartanesi___ Fatma_furkan1996 Oturup konuşun canım eğer sizi çok zor duruma sokacaksa başka doktor bulman için yeterli bir zamanın var. Ama çok zor duruma düşmeyecekseniz kendi doktorunla devam et
Fatma_furkan1996 kartanesi___ doktorumu hiç bırakmak istemiyorum😞ilk çocuğum da onda oldu çünkü haftaya doktorumla ücret işini konuşucam yardımcı olur inşallah yoksa mecburen başka bir doktor bakmam gerekecek
annekiz6141 Fatma_furkan1996 çok ıyı devlet hastanelerı de var kuzum ama arastırıp yapsan devlette pekı yanı 70 de çok fazla gerçekten de 🥺😞 benım özel sigortam var esımden yana yoksa bende ımkansız veremem 🥺
deletedmom43191 Fatma_furkan1996 maddi durumunuz yoksa malesef devlet veya şehir hastanesine gitmeniz daha iyi
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 bu yüzden devlet hastanesine de gittim canım ne olur olmaz diye hatta dedim en kötü ihtimal devlette yaparım ama eşim istemedi ben çarşaflıyım erkek olmaz dedi ki ben de kesinlikle istemiyorum zaten böyle birşey olmasını
kartanesi___ Fatma_furkan1996 İnşallah doktor sizin için uygun bir fiyat verir ama vermese de üzülme her şerde bir hayır vardır
Fatma_furkan1996 kartanesi___ inşallah canım inşallah vermezse yapacak birşeyim kalmıyor zaten başka bir yere bakıcam hemen
sunbloom123 Fatma_furkan1996 bende şuan özel hastane olmasına rağmen koşullarından dolayı 34 üncü haftamda hastane ve doktor arayışındayım ve aynı hissiyattayız dün hatta baya kötü hissettim kendimi doğumdan korkmuyodum korkmaya başladım vs ama bugün bir arayışa girdim uzun araştırmalar sonucunda biryer buldum yorumlar felan şimdilik çok iyi inşallah memnun kalırım yani sende canını sıkma daha uygun biryer arayışına girmelisin hastane yorumlarına doktorun yorumlarına bak olumlu şeyler okuyunca insan biraz olsun ısınıyor siz nerede yaşıyorsunuz bu arada
Fatma_furkan1996 sunbloom123 istanbul da yaşıyorum canım ben evet gerçekten de içimi bir korku sardı hiç korkmuyordum ama böyle birşey söyleyince eşim korkmaya başladım çünkü bütün konforum değişicek sürekli öyle hastaneye de gidip gelemem ama şuan ki doktorum mesela yer olarak da bana çok yakın bu zamana kadar hiç sıkıntı çekmedim
Fatma_furkan1996 annekiz6141 evet çok fazla eşime hak veriyorum ama gidip gelmem de çok zorlaştı çocuğumu bırakacak kimsem de yok ayrıca eşim erkek doktor istemiyor hep o yüzden özele gittim zaten
Es07 Ben hem devlet,hem özel takipliyim Devlette doğurmak istiyorum Yeni doğan ünitesi yok gittiğim özelde Devlette daha hızlı oluyor her şey diye düşünüyorum Ama nasıl nerede doğuracağıma karar veremedim henüz
AslanEge Fatma_furkan1996 Üniversite hastanesinde profesörlere uygun ücretle öncelikli baktıranlar varmış canım istersen onuda bi değerlendir en azından doğumuna girme ihtimali yüksek olur. Haklısın devlette kim denk gelirse o giriyor genelde ebeler yaptırıyor ama şans işi belki iyi bir ekibe denk gelirsin