searain kızlar selam adet döngüsü uzun olup hormonal herhangi problemi olmayanlar kaçıncı gün yumurtlama gördü? benim döngüm 36 gün son adetimden 25 gün geçti hala ovulasyon testinde pik göremedim :(
Deletedmom_878 searain bende geçen ay 33 le regl oldum daha uzun olduğuda oluyor kısa olduğuda bu ay bakıyorum inşallah yumurtlarım
zynpdr searain merhaba benim 32 ve 35. Günlerde adet döngüm genelde 18 19 20 21 . Günleri yumurtlama oluyordu .
buketdeniz19 searain malesef ki her ay yumurtlamıyoruz doktor söylemişti bunu da bana bi şaşırmıştım doktora bi muayene ol doktor söyler yumurta çatlamış yada çatlamamış diye
searain Deletedmom_878 ay inşallah ya 33 gün olduğunuzda yumurtlamayı takip ettiniz mi kaçıncı gün pik gördünüz
Deletedmom_878 searain yok aşko bu ay takip ediyorum şu an biraz koyulaştı sen ovülasyon testinin fotoğrafını atsana karşılaştıralım
searain Es07 geçen ayda aynı şekildeydi ben tam pes edecekken 27. gün koyu gördüm ama ondan da tam emin değilim düzenli yapamamıştım
Deletedmom_878 searain yumurtlama gözükmüyor ama koyulaşmış baya benimkine baksana bi fotoğrafı paylaştım aşağıda
sizdenbiriyim searain ben 23. Gün yumurtlamıştım sonra ki ay gittim bi takviye kullandım hayıt vardı içinde Allahım takip ediyorum yumurtlama olmuyor demek ki hayıt bana yaramamış 3 ay adet olmadım söktürücü kullandım bu ay da doktor klomene başlattı 18. Gün yumurtladım