zetabloom Gebeligin 8. Ayındayım ama 1. Gebelikte bu durumu yaşamadım hatırlamıyorum Gebelikte vajinamın üstü orta çizginin oldugu yer filan zenci şeyi gibi oldu ayy baya üzüldüm gibi birde böyle 60 yaşındaki kadın vajinası gibi bi görüntü oldu neden ki acaba yaşayan varmı ben anlamadım yaaa 😫
twobabymomm zetabloom çok normal gebelikte doğumdan sonra eski haline dönüyor benimki öyle olmuştu en azından 😁
aybarsotti zetabloom ya benim de öyleydi, çok da beyaz tenliyim normalde . Meme uçlarım bile kapppppkaraydı. 8 buçuk ay oldu doğum yapalı daha yeni yeni düzeldi
meleekasaa zetabloom cinsiyeti neydi bebeğinizin genelde erkek gebeliklerde göğüs uçları bile kararıyor deniliyor
Kitappsever_1 zetabloom benimde 2. Gebeliğim oda erkek ben ztn esmer bir insanım zaten koyu renkteydi ama şuan kapkara göğüs ucu da aynı şekil bide vajina çok büyük geliyor gözüme hep sivilce doldu
zetabloom meleekasaa erkek bebek evet☺️☺️ De erkekti Onda sadece göbegimde hani uzun çizgi oluyor ya koyu ondan olmuştu sadece Bu 2. Gebelikte de o çizgi oluşmadı ama vajinam karardı bitek Çok ilginçç😄😩😩🫣🫣
tugbaustuntas meleekasaa benim kızım olacak bende aynı durumdayım koltuk altim göğüs ucum vajina bölgem kapkara resmen normalde çok beyaz tenliyim kollarım bacaklarım beyaz moralim bozuluyor ister istemez😕