gebetubis Selam kızlar ailelerinize ne zaman söylediniz gebe olduğunuzu yada ne zaman söylemek doğru olur?
buketdeniz19 gebetubis sadece Annemlere söyledim şuan 9 haftalık daha söylemeyi düşünmüyorum açıkçası 😂
gebetubis pinkflowerss ben de kararsızm açıkçası çevrem de kayıplar olduğu için vebunlar hep gebelik haberinin paylaşılmasına bağlandığından bizimkiler çenesini tutamaz bence ama inşallah 🙏 Allah korusun evlatlarımızı
habibe66yks Ben anneme 15. Haftayken söyledim nazar değmesini istemedim kayınvalidemlere cinsiyeti belli olunca dicem 🤭annemleri tembih ettim kimseye soylemeyim kayinvalidemler başkasından öğrenmesin ayıp olur iyi olmaz dedim 🫣
gebetubis habibe66yks haklısınız çok iyi düşünmüşsünüz ama çok zor bir durum nazar ve kem gözden insan tedirgin oluyor annelik iç güdüsü de var tabi korumak istiyoruz
habibe66yks gebetubis bence sizde bekleyin kafanız rahat olur ben çok rahattım eşimle aramizdaydi kimsenin boş gebelik hikaye ve önerilerini duymadım bundan sonra nasıl olcak bilmiyorum göbeğim belirginlesiyo
habibe66yks buketdeniz19 annenlere soylediyseniz illa duyulur anneniz dayanamaz birilerine söyler ve yayilir
gebetubis buketdeniz19 ya en doğrusu sanırım ama benim annnem tutamaz içinde be biliyorum 7 köye söyler 😅
gebetubis habibe66yks henüz sadece arkadaşlarım biliyor ailem şehir dışında eşim de söylemek istemiyor saklayalım biraz diyor
buketdeniz19 gebetubis Benim annem bize sormadan kimseye söylemez sonuçta bu haberi bizim vermemiz daha mantıklı bizim çocuğumuz çünkü 😂