zulemaa Kubra0938 genel anestezi bence mecburi kalmadığı takdirde yapamamak daha iyi. Belden uyuşmalı doğurdum ben onda bile hafif bir sarhoş gibiydim bebeğimi hemen kucağıma aldım belden aşağısı baya uyusıktu bi süre yani bana kalırsa genel anesteziden iyi hemde bebeğinizin ilk doğduğu andaki ağlamasını duymak çok güzel :)
mavikalpvemavikalp Kubra0938 daha dün doğum yaptım genel anestezi ile İlk doğumda Spinal tutmadığı için Spinal artı genel anestezi yapılmıştı bu seferde sadece genel anestezi yapıldı ilk 1 saat aşırı ağrı oluyor ama ben çok korktuğum için uyumak istedim zaten spinalin sonradan bir hafta on gün kadar aşırı baş ağrısı yaptığını gördüm arkadaşlarım da
kizinaasikanne Kubra0938 O söyleyenler zor uyanmıştır hiçte zor uyanmadım çok güzel geçti doğum sonrasıda çok güzeldi yine hamileyim doktorumdan genel anestezi rica edeceğim 😁 korkum yok ne yaşandığını bildiğim için gayet rahatım tek korkum ya spinal olursam diye
Kubra0938 zulemaa rahatsızlığımdan dolayı genel aneztezi olmam gerektiği söylendi bana kalsa en son tercihim olur ama mecburiyet ne yazık ki ruyyaa evet ayılma konusunda çok video izleyip ve hikayeler dinledim bu yüzden korkuyorum
ruyyaa Ben genel anestezi ile doğum yapmıştım panik atağım var diye ama zor ayılmıştım sonrasında üşüme titreme kendime zor geldim anestezininde etkisiyle bebeğimi kucağıma bile alamadım o yüzden 2.sezeryanımı spinal düşünüyorum yapabilirsem😅
kayaaseyda Kubra0938 merhaba 5 gün önce genel anestezi ile doğum yaptım.sipinalden korktuğum için geneli tercih ettim uyanmakda zor olmadı ameliyathaneden çıkarmadan uyandırıyorlar zaten sizi uyanık bi şekilde odama geldim tabi o sersemlik birkaç saat oluyor tek söyleyebileceğim ağrıyı direk hissediyorsunuz çok ağrım olmuştu ki herkesin acı eşiği farklıdır ama korkulacak kadar kötü değil anlayacağınız.