Ezgipalut Internette cesit cesit seyler yaziyor beynim bulandi bakla yesem sizce bebege zarari olur mu 🤦♀️
Tugba378 Ezgipalut ne gibi bir zararı olabilir sebze sonuçta bu kadar takılmayın herşeyine yiyin kararında 😊
Ezgipalut Reykzy fasulye cinsibden evet bebek sarilik hastasi olarak dogar falan gibisinden yazilar yaziyor
Reykzy Ezgipalut sebzeden bişey olmaz ya midye kokoreç yiyenler duydum yemesende çocugun sarılık olma ihtimali olabilir yani korkma bence
Lovelies Reykzy ben arada kokrç midye yiyorum doktorumda demişti fazla abartmadıgn sürece iyi olur diye ama sarılık yaptıgını bilmiyordum :/
Ezgipalut Lovelies bende yicem mecbur sadece bi tabak fazla kacirmamaya calisicam kafamizi bulandirmayalim bence internet sonucta herseyin bi eksisini yaziyorlar😊💐
Lovelies Reykzy neblyim aşrrince bazen yiyorum öyle 4 5 tane en az yemesemde korkuyorm leke olack die
Ysn Lovelies lekeden cok midyenin icindeki civayi düşünün derim lutfen yemeyin cok agir metaller iceriyor cok zararli
Reykzy Lovelies hiç bişey olmaz ya canının istediğini bulamayan kadınlar var onların çocukları hep lekeli mi doğuyo boşver takılma öyle şeylere
Lovelies Ysn biliyorum fakat aşeriyorum öyle böyle değil:( yemesemde bebekte leke oluşck diye korkuyorum:((
AkileUqur Ezgipalut tabiki yiyebilirsiniz.. zararının aksine çok faydalı.. inanılmaz şekilde süt yapıyor. En çok süt yapan şeylerden biri 😍
ozgeya Ezgipalut Bakla normal zamanda bile favizm’e sebep olan riskli bir gıda.Özellikle hamilelik döneminde ve çocuklarda tavsiye edilmiyor.google’a favizm yazarsanız risklerini okuyabilirsiniz.