ahfer Gebeligimi öğrenmeden birkaç gün önce vajina yanma vardi çok akıntım var genelde şeffaf renk,fitil verdi geçti aradan üç hafta geçti tekrarlandı, bebeğe zarar olur mu nasıl geçer, normalde de öyle sorunum yoktu
su656 ahfer doktorunuza danışarak nioli yağı kullanabilirsiniz. İlk hamileliğimde sürekli ilaç kullanmak zorunda kalmıştım. 2.hamileliğimde bu yağı kullandım hiç sorun yaşamadım
merve588 ahfer gebelikde enfeksiyon tekrar eden bi durum malesef 31 haftam bitecek halen var ama tedavisini görüyorum aksatmiyorum dikkat etmek gerekiyor bol su ic eger oluyorsada bekleme hastaneye git mantara çevirmiş olabiliyo bazen çünkü
ahfer merve588 çok sağol canım şimdilik şükür Yok, bı şey diyecem gebeliği kaçıncı haftada duyurmak iyi,
merve588 merve588 ahfer ben 6. Haftada aileme demisdim sonrasinda duyuldu zaten ikinci gebelik bu ilkide ayni erkenden duyulmusdu
ahfer merve588 ben zaten öğrendiğimde beş haftalıkti sağol canım, çok korkuyoruz gözden çok bekledik diye mi bilmiyorum 🥺
merve588 ahfer cok beklediyseniz bence hemen söylemeyin tabiki biraz daha bekleyin nazara ben de cok inanirim ama sakinan gözede çöp batar korkusuda var sadece aile icinde kalabilir bilgi mesala esinin anne babasi kardesleri seninkide oyle olabilir ricada edersiniz baskalari bilmesin suanlik diye soylemezler kimseye güzel olur
ahfer merve588 sağolun, eşimin anne babası yok benim de anne baba Yok diye ben bu sevinci teyzemle yaşamak istedim teyzem kocası duydu o kadar da ses kapalı olsun dedim eniştem dedikodu yapıyor ins demezler kimseye çünkü eniştem duydu
merve588 ahfer Rabbim size bagislasin evladinizi hayirlisi ile kucaginiza alirsiniz inşallah teyzenlede gündüz durumu izah edersen anlayisli sekilde karsilar diye umud ediyorum