elaanurr 1suranur1anne ya o konuda bende yanımda eşim olsun istiyorum ama ben kaldığım zaman sadece bazı kişilere izin veriyorlardı refakatçisi olmayanlardan genelde kadın istiyorlar şehir hastanesinde
1suranur1anne elaanurr bazı kişiler mi kişi mi seçiyorlar benim bildiğim tek odaya denk gelenlerin öyle bi rahatlığı oluyor yada iki kişilik odada refakatçiler anlaşırsa
elaanurr 1suranur1anne evet aynen öyle oluyor canım kimseyi seçmiyorlar tabi ki kalıcak başka kimsesi olmayanlar falan nadiren olan bi durum benim kaldığım zaman sadece bi kişi vardı öyle o da müsade istemişler diğer hastadan o şekilde olmuş
senakaymak Glsn1 Merhaba bebek yoğun bakımı nasıldı ? Hemşirelerden ve çocuk doktorundan memnun kaldınız mı yeteri kadar bilgi veriliyor mu çocuklar hakkında
Glsn1 senakaymak ben çok memnundum yeterli bilgi alıyordum doktorumuz çok samimiydi aileden biri gibi hissettiriyordu resmi değildi hemşirelerde iyiydi bir sıkıntı yaşamadım
sevin_nbgl3 1suranur1anne ben normal doğum yaptım 24 saat kaldım sezaryen de 48 saat eğer ki bebek veya sizin için önemli bişi varsa bir gece daha tutarlar