Merveee6 2 haftadır griptim ama bulantı da başladı afedersiniz yediğimi kusuyorum 66 kiloyla hamile kaldım şu an 71 kiloyum kilo alacağım halde zayıflıyorum çünkü hiç bişey yiyemiyorum normal mi bu haftalarda bulantı başlarda hiç olmamıştı
Fuunndaaa Merveee6 başka bir şikayetiniz varmı tansiyon vs gebelik zehirlenmesine ileri haftalarda bulantı kusmaya sebep oluyor
ayaniz Merveee6 bende senin gibiydim şuan 35 haftalığım. Bulantım yok ama kusmalarım devam ediyor azaldı. Sadece 5 kg aldım gebeliğin başından beri.. idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı kusuyormuşum.. ilk doktor öyle dedi. Enfeksiyon bitip devam edince verdiği takviyeleri değiştirdi..
elllaaaa Merveee6 ben 34 haftalığım ben de bulantı başladı çok afedersiniz öğüttü geliyor ama kusma yok günde bi kere oluyor ama ben zaten mide sorunu yaşıyorum başından beri dört aya kadar çok çektim bi arkadaşıma sordum oda o haftalarda bulantım oldu dedi ben de pek üstelemedim salı günü randevum doktora da soracağım
elllaaaa Merveee6 merhaba bugün doktora gittim bulantı olması normal değil dedi devamı olursa acile başvur dedi 34. Haftadayım size de bilgi vermek istedim Bnm de iki gün üst üste bulantım oldu