425265 Sahinleylaa 39 haftaya girdim ağrı bi dün gece belimden kasıklara vurdu biraz bide dün hep vajinada batma gibi oluyordu ama hala bişey Yok yani bilmiyorum ebe korkuttu beni öyle deyince resmen bide böyle yaşlı bi ebe mayene etti dedim ebe dediyse doğrudur ama şuanlık bişe yok
LareninAnnesi esractn O doktor kabaydı sanırım biraz.. Benim doktor aferim sana bravo sana dedi durdu ben de mal mal baktım öyle niye acımıyor bu yahu diye 😀
B-P-R LareninAnnesi Çok Şükür Böyle Güzel Düşünen Birine Denk Geldim Burda ☺️Ne güzel Aydinlatiniz Bizi Ya Bide Bişey Soyliyicem kanama Dediniz Ama anlamadim Çatı Muamesinden Sonra Kanama Oluyomu Herkesde
LareninAnnesi B-P-R Yok çatı muayenesinden ötürü kanama olmadı canım rahim ağzını tıkaç gibi kapatan bi zar var onu sıyırdı doktorum hani nişan gelmesi diyorlar ya onu yaptı yani bu yüzden çok çok az bi kanama oldu ama acı yine hiç yoktu
Obirx LareninAnnesi bilmem ben de gerildim 3800 bebek bi hafta daha beklicez gelmezse sezeryan heralde 🥴
deletenmom1841 LareninAnnesi ya ben aşırı korkuyorum, normal doğumdan da. İstemiyorum 😟 bebek şu an ters zaten. Olurda dönerse doktor normal yaptırmaya kararlıııı 32.haftam benimde yapar mı yakın zamanda 🙀🙀🙀
LareninAnnesi deletenmom1841 Sen istemediğin sürece kimse zorla bişey yaptıramaz canım sezaryen istiyosan sezaryen ol
Elif78 LareninAnnesi bende 30 haftaligim bebegim ters insallah döner bende abartıldığını düşünüyorum hiçte korkum yok. Yazinda anlayamadigim kisim zarı da sıyırdı demissin onu anlamadim 🤔
LareninAnnesi Elif78 Nişan gelmesi denilen olay var ya işte o rahim ağzını kapatan zar şeklinde doku canım onu sıyırdı nişanım gelmiş oldu yani
Sunayaz LareninAnnesi ya bende 37 haftamda baktırdım yani geçen hafta ve acıdı. 2 parmağını soktu biraz acicak dedi ve gerçektende acıdı. Sizin dr un eli hafifmiş demekki 😆
Gozd3 LareninAnnesi ben 39+5teyim ama hala çatı muayenesi olmadım. 2 gün sonra yapıcakmış. Normal mi acaba?
LareninAnnesi Gozd3 Genelde normal giden gebeliklerde doğum başladığı zaman falan yapıyorlar normal yani
deletenmom1841 LareninAnnesi o da zorlamıyor da tatlı tatlı ikna etmeye çalışıyor 😱😬 hayırlı doğumlar olsun hepimize inşallah