nurellanurrrr beklemedeben beklemedeben regl gecikmesi,kalça da iğne batar gibi ağrı olmuştu,sigaradan tiksinmiştim
ayyserella beklemedeben yerleşme lekesi geldi adetimden 7-8 gün önce tek bu belirtim oldu. adete 5 gün kala da erken gebelik testiyle öğrendim🫢benim 9. haftadan sonra hamilelik belirtilerim oldu (göğüs hassasiyeti, ara ara kasık batmaları falan)
D_erin1 beklemedeben çok kötü mide bulantisiyla kan verip öğrendim günüm geçti hep geçiyor diye önemsemedim
sumalparslan beklemedeben ilk gebeliğimde iştahım açılmıştı ve göğüsüm aşırı hassastı İkinci gebeliğim halsizlik ve rengim solmuştu iştahım da kapanmıştı hatta annem yüzüme bakıp anlamıştı hamile olduğumu ikincisinde ha bide yerleşme kanaması gördüm tam iki gün
buse76 beklemedeben tüp ile hamile kaldım ama test yaptığım gün ve diğer bir kaç hafta aynı adet belirtim olmuştu kasık ağrısı adet belirtileri ile bire bir ayni bence mide bulantısı daha sonra oluyor ayırt etmek çok zor gerçekten
neslihanttk beklemedeben çok uyku açlığa dayanamama😂 ve pcos lu biri olarak okadar ümidimi kesmiştim ki adetim yine gecikmişti ama zaten hep gecikiyordu arkadaşımın sayesinde test yapıp öğrendim hemen doktora gittim kan verdim ve hamule olduğumu öğrendim 🥹 şimdi 25 haftalığız heycanla bekliyorum🥹
samira555 beklemedeben karnımda şişkinlik cildimde değişiklik aşırı çikolata isteği gece uyanıp deli gibi aradım ama adet olcam zannediyordum adet belirtileri gibi daha çok ve baş ağrısı oldu ama insan hissediyor heralde normalde bissürü ilaç içerdim o zaman hiç içmedim 😅