orhismommmmmm rny474747 ay bilmiyorum dün baya yoruldum temizlık yemek Kaynanamlar geldi bugün hissetmiyorum Bebiş 18 haftalığız erkek bebek
Ayseguls_baby rny474747 hiç fark etmiyor benim kızım çok hareketliydi. Hareketli bebek sağlıklı bebektir diyor doktorlar
Havin49_ rny474747 benim ikiside erkek ilk oğlum çok hareketsizdi ikinci de hiç terimde durmuyorlardı zaten 31 haftalık doğum yaptım😀😀
Deletedmom_8793 rny474747 kızım çok hareketliydi karnımda şuan oğlum olacak o daha az hareket ediyor sanki
rny474747 Ayseguls_baby benimde 18 haftalık bi kız bi erkek dendi anlamadım hareketli bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum değişik
orhismommmmmm Ayseguls_baby dün çok yoruldum bugün daha hiç yataktan kalkmadım sadece kahvaltı yaptım inşallah haraket eder korkuyo insan
Ayseguls_baby rny474747 daha küçük şu an düzenli hareket hissetmezsin biraz daha büyüyünce geceleri uyutmayacak annesi
powerpuffgirlss orhismommmmmm benimde yorulunca hareketsiz korkuyorum hatta sonra dinlenince geciuo geri
Ayseguls_baby orhismommmmmm sen yorulunca o da yoruluyor annesi, ben yorulunca 1 gün boyunca hareket hissetmezdim
orhismommmmmm powerpuffgirlss evde cıkolata da yok valla haraketlensın diye eşim işten gelmesini bekliyorum dün kendını çok yordum ya ondan oldu