[silindi] Kızlar adetime 1 gün var dpo 7. Gün sabah uyandım 1 saat sonra ovulasyon testi yaptım ama öncesinde 2 yudum su içtim unuttum sizce nasıl degerlendirebilirmisiniz çok fazla sırt ağrım var 2 kaburga ortası
Deletedmom_878 [silindi] erken gebelik testini yapsana canım bide ilk idrarla yapmaman gerekiyordu sanırım
[silindi] Deletedmom_878 ovulasyon teseti kuzum bu ilk değil ikinci idrarla ve 2 saat önce su icmyeveksin deniliyor ovulasyon testi ile de öğrenenler var acaba pik e yakın mı merak ediyorum
Deletedmom_878 [silindi] dpo 7 dediğine göre piki gördün bu ikinci yumurtlama mı diye soruyorsun eğer pikten sonra silikleşip tekrar koyulaşıyorsa gebelik var gibi olanları gördük canım burda
[silindi] Deletedmom_878 ben pik gördüm kuzum 7 8 gün önce silikleşti şimdi adete 1 gün var tekrar koyulaşıyor
Deletedmom_878 [silindi] bu ayı nasıl değerlendirdin pik görünce bende yeni kullanıyorumda ovülasyon testini yardımcı olur musun
[silindi] Deletedmom_878 Deletedmom_878 sayfamaa bak kuzum pik gorduyum günleri buraya attım reglden sonra bir gün ilişki bir gün boş şeklinde yumurtlamaya kadar ilerledim o gün pik günü ertesi günü bide çatlama gününü değerlendirdim eşimle üst üste 3 gün hatta 4 gün
Deletedmom_878 [silindi] bi test yap aşko sabah ilk idrarla beni de etiketle evet gördüm canım da kaç gün pik gözüküyor baktım da