Fizikcifizik deletedmom43191 en saglikli en iyi olan bebegin ve annenin sonuçta saglikli olmasıdır. Çocuğun nerden çıktığı en iyi yol değildir…
Fizikcifizik meltemerennn benim fikrim su, cocugun nerden çıktığının önemi yok,cocuk ve anne saglikli ise sukurler olsun deyip mutlu mesut olmali. Bende hic gibek kalmadı sütüm de doğumdan once geldi.
hllvrl Arkadaşlar sütün gelmesi sezaryen ya da Vajinal Doğumla değişmiyor bunlarla alakalı değil. Plasenta rahimden ayrıldığı an oksitosin hormonu beyin tarafından salgılananya başlıyor süt için oksitosin gerekli.
dilaraervaduru Havin49_ sonrasında çok zorlandınmı benimki yaza denk gelicek tam kavurucu sıcaklarda olucak sezeryan yarası kötü olurmu falan ay bir sürü olumsuz düşünce var
Havin49_ dilaraervaduru valla yazı bilmiyorum Cnm mevsimsel bi fark olmaz diye düşünüyorum benim üçüncü günüm gayet rahat yürüyorum kalkıp oturuyorum desteksiz ilk doğumum normaldi 40 gün oturmadım çok zordu bu doğumum sezeryanda daha koalydı
seymanurrr5319 Zeynepefem bir zahmet aldırmasınlar zaten zeynep hanım😂her kadının kendi tercihi en iyi olanı yapıyorlarmış yani
Zeynepefem seymanurrr5319 evet aldirmiyorlar zaten şeyma hanim o yuzden o normal dogum degil vajinal dogum diye belirtmenize gerek yoktu. Sacma sapan bişeye takilmişsiniz