Limonveannesii sirius8 komşularım var aynı yaşta çocukları da var komşuma da güvenirim ama onun kızına güvenemiyorum ne yalan söyleyeyim bir araya gelince çok fazla kavga ediyorlar kaşla göz arası sıkıştırıyor geçen gün gözümün önünde saçından tutup kafanı vurayım mı duvara derken yakaladım o ben bakarım dşyor da kızı bende o güveni oluşturmuyor
sirius8 Limonveannesii öyleyse bende güvenemem canım Allah yardımcın olsun inşallah hangi şehirdesin kendi ailenden birileri gelemez mi
Fizikcifizik Limonveannesii ihtiyacın olunca herkesin bir bahanesi var canım. Ben seni cok iyi anliyorum. Bende geçtim hep bu yollardan simdi kimseye eyvallahım yok. Benim sana tavsiyem beklentiye girme. Esinle kızınla yuvanda mutlu ol sağlıkla günleriniz olsun.
Limonveannesii Fizikcifizik o günleri çoktan atlattım çok şükürler yazın köy işleri olduğunda da ben tatil için yer ayırttım gelemem diyorum ödeşiyoruz 😂
bahar6734 Hiç stres yapma canm başa geldimi insan herşeyin altından kalkıyor valla.bence idare edersiniz yanınıza sevdiği oyuncaklardan,onu oyalayacak kuruyemiş vs sevdiği şeylerden alın bi geceden bişe olmaz halledersiniz bence
Limonveannesii bahar6734 ay inşallah dua eder dua beklerim Rabbim kimseyi helede hamile lohusa kimseyi darda koymasın yardımcısı olsun 🌸
Limonveannesii sirius8 istese gelirde herkesin konforu bozulacak diye kimse gelmek istemiyor bende kimseye minnet etmiyorum bu yüzden doğurduğumu bile söylemeyeceğim nasılsın diye arayan doğurduğumu öğrenir onun haricinde kimseyi arayıp haber etmeyeceğim
GizemY95 Limonveannesii canım özelde yapcaksin heralde dimi devlette eş ve çocuk almiyolar çünkü. Özelde olupta eşin ve çocuğun kalabiliyosa hemsirelerden de ricacı olduğunda yardımcı olabilirler diye düşünüyorum. Bir de hastanedeyken bir günlük hasta bakıcı ücretle var mıdır diye onlara da sorabilirsin belki hastaneden çıkar öyle biri senin içinde çok iyi olur. Çünkü dikisliyken hareket alanın egilmen filan biraz sorun oluyo biliyosun bir gece ek bir kişi böyle bulursan çok daha iyi olucaktir. İnşallah bulursun ❤️
Limonveannesii GizemY95 şu durumda mecbur özelde doğum yapacağım çünkü devlette kalacak kimse olmadığı için eşimi kabul etmezler hastaneye sormak hiç aklıma gelmemişti Salı günü kontrolüm var gittiğimde sorayım
annekiz6141 Limonveannesii Süper fıkır olmuş onu da dıcektım unuttum 🙊 bende aynısını yapıcam kızıma 🥰 uyanmaz sanmam ya artık idare edıcek abla oldu sonuçta 🥰🙊
Limonveannesii annekiz6141 bir gün uykusuz kalsa ölecek değil ya çocuk eve gelince doyasıya uyusun dedi eşimde o daha rahat bu konuda akışına bırak ne kadar plan yaparsan o kadar zorlanırsın diyor
3kedili2bebekli Limonveannesii ben çok canı tatlı bir insandim bebeklerim yoğun bakıma alındı erken doğurdum ve hemşireler ayağa kalk dediği an kalktım bebeklerimi görmeye iki büklüm bile olsa yürüyerek gittim yani sadece biri gece kalkarken yardım etse size hemşire vs bebeği koysa yanınıza her şeyi yaparsınız yada samimi bir komsunuz olsa çocuğa baksa keşke ki diyroum ya inşallah vicdan merhamet vardır bir kişi olsa gelir yanınıza aileden yani bu kadarı pes 2 cocukla hamile kadın lohusa kadın mı çağırılır
Limonveannesii 3kedili2bebekli vallahi bende çok kafaya takıyordum ama bıraktım artık kimse bana acımıyorsa bende kimseye minnet etmiyorum doğurduğumda da kimseye eyvallah etmeyeceğim o nedenle herkes ne yaşatıyorsa bedelini bir şekilde öder
Ozum12 Limonveannesii yaparsın canım eşine de kendinede güven kızınız içinde bir çanta hazırlayın boyama oyuncak vs oyalanacağı şeyler yiyecekler de alın koyun yanına sevdiği şeyleri hastanede de akşam uyutursunuz bir gün siz kendinizi strese sokmayın çocuklarda hissetmesin 🤍 Sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
Limonveannesii Ozum12 amin inşallah çok teşekkür ederim inşallah aksi bir şey yaşanmaz ani ve acil bir doğum olmazsa her şey halledilir hayırlısıyla
adatuna Limonveannesii yapar yapar biz doğuştan anne olarak doğmadık bize de kucağımıza verdiler yaptık😂
annekiz6141 Limonveannesii Erkekler gerçekten de bızden daha rahatlar ama en mantıklı düşünen onlar doğru söylüyor buyuk kızım hıc birşey yemıyordu esım bırak acıkırsa yer diyodu aç yemıyor dıyordum doktora götürdük dedı boyu ve kılosu yaşıtlarına göre çok ılerı de doktor da aynı cümleyi kurdu acıkırsa yer 😄 haliyle herıfım de haklı çıktı 😄😄😄 o anın tadını çıkarın emın ol çok iyi gelıcek sıze valla bak 🥰
Zeynepefem Limonveannesii ben ilk cocugumu annemle eve birakacagim esimle hastanede kalacagiz insallah. Benimkide buyuk 6 yasinda ama yine de hastanede perisan olur diye dusunuyorum goturmek istemedim. Sizinnde ailenizden birinin gelme ihtimali yokmu cocuk evde onunla kalsa daha rahat olur bence
Limonveannesii Zeynepefem malesef gelme imkanı olsada gelmek istemiyor kimse istemeyene de ne diyeyim ki şimdi