2prensesannesiiii kızlar ben bu ilaca 8 ocak başladım sabah akşam şeklinde kullandım 5 gün hala regl olmadım sadece leke geldi başka da bişey gelmedi regl olamıyorum ya 3 çocuk zor olacak gibi🥺
2prensesannesiiii Moni_111 randevu aldım bakalım artık bugün de kırmızı lekem geldi adet sayılır mı peçeteyle sildikçe geliyor yoğun değil hafif bu arada direk aşılama çatlama iğnesi istesem uygular mı dr pcos olmuşum
2prensesannesiiii superstar_00 hayır 4 kasımdan beri regl görmüyorum 8 ocak duphaston başladım sabaha akşam içtim dr 5 gün kullanmamı önermiş kullandım hatta bugünde lekem geldi peçeteyle sildikçe geliyor adet sayılır mu kırmızı kan geliyor kahverengi de değil bugün gelen bi öncekiler soluk pembeydi
2prensesannesiiii superstar_00 yaptım kaç test negatif çıktı bu saatten sonra da pozitif olmaz diye düşünüyorum ben pcos tanısı kondu ben direk aşılama ya da çatlama iğnesi istesem uygular mı dr yoksa ilaç tedavisiyle mi başlar
superstar_00 2prensesannesiiii genelde doktorlar ilk ilaçla başlıyorlar ondan sonra eğer olmuyorsa aşılama yapıyorlar diye biliyorum.
2prensesannesiiii superstar_00 anladım şimdi söktü reglım🙏🏻 bu ilacı bi daha gecikince mi kullanıyorum gebelik yoksa
superstar_00 2prensesannesiiii Doktorlar şöyle öneriyor adetinin 15.günüden itibaren 25.gününe kadar kullan 10 gün sabah akşam iki tane gebelik oluşursa tutunmasına yardım eder oluşmazsa adeti söktürür.