htc5858 sunbloom123 Vefa yılmazer e gidiyorum şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım memnunum ben, kısmetse doğumda onda olacak
burcinbaydar1 sunbloom123 ben 2 aydır gidiyorum doğumu da onda düşünüyorum zaten 4.5 sene önce kızımıda erdemde doğurmuştum farklı bi doktordu ama hastane olarak memnunum
Nurozi Sibelakta hayır ben sezeryanlı olduğum için yine sezeryan olcak o yüzden normalle ilgili bilgim yok hastaneyi arayıp bilgi alabilirsin
rabiaerdemm sunbloom123 ben 23 haftalığım daha yolun yarısı ama nasip bu işler o hastane çok iyi orda doğum yapan tanıdıklarım var
fatmaa51 mom28_ yasemin hoca alanında çok başarılı bir doktor benim 3 düşüğüm vardı 4.hamileliğimin devam etmesine o vesile oldu Allah razı olsun bence hiç düşünmeden gidin derim. Birde ikiz gebesiniz yasemin hocaya güvenin.
mom28_ fatmaa51 tüp bebek gebesiyim bende halimden anlar diye düşünüyorum görüştüm bugun 4 binöiş muayene ücreti dogumuda Kozyatagı acıbademde yapıyormus
fatmaa51 mom28_ evet muayene 4bin bende her gittiğimde öyle veriyorum ama zaten muayene+kontrol olduğu için çok fazla degil piyasayla aynı yanı doğumda dedikleri gibi kozyatağında kendi kliniği ümraniye şerifalide
fatmaa51 mom28_ bi danışırsanız iyi olur çünkü her hastanın ayrı tedavi sekli olduğu için size nasıl olur bilemem simdi yanlis bilgi vermeyim