Smtpll deryaki kaçıncı haftadasınız sancılarınız ne durumda bence hemen hastaneye gidin baksınlar sancılarınız varsada siz hissetmiyor olabilirsiniz
bsrayksl2 Takip etmelisin kasılman sancın var mı diye canım hemen doğum başlamayabilir nişan gelince bebek ben gelicem diye haber veriyor sana hadi bakalım sağlıkla kavuşursun inşallah kolaylıkla 🤲🏼🥰suyun gelirse beklemeden gitmelisin
deryaki Kızlar suyum da gelmedi sancımda yok hareketleri de var bebeğin ama tekrar lavaboya gittim yine gelmişti böyle tekrar gelmesi normal mi acaba
Beyazmelikk deryaki evet normal benim iki gün parça parça gelmişti. Cuma geldi pazartesi doğurdum. Sancı gelene kadar beklemelisin demişti ebem 5 dk 1 e düşünce gel demişti.
sstk deryaki bi kaç gün sürmüştü benim de pazartesi başlayıp cumartesi doğum yapmıştım evde bekleyebilirsiniz bu süreci en güzel şekilde atlatır sağlıkla kavuşursunuz inşallah
Ayseguls_baby deryaki sancın olmadan suyun da gelebilir canım benim de sabah nişanım gelmişti acile gitmiştim rahimde yumuşama var, açıklık olmaya başlamış demişlerdi bikaç saate de suyum gelmişti sezaryene alındım. Sıfır sancı :)