Meridaily Kızlar bebek kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim, kurutma makinesinde kuruttunuz mu küçülme vs oldu mu? Kurutmalıkla kışın uğraşmayayım dedim, makinede hassas ya da alerjik programda kurutsam olur mu acaba?
Pirincveannesi Meridaily ben kurutmada kuruttum mecburen hem balkon vs asacak yerim yok zaten yapmamışlar ki kisin ortasinda zaten kurumaz petek onunde zor oluyo zaten hangisini kurutacaksin oyuzden benim durumum biraz mecburiyetten ama hicbirine heehangi bisey olmadı cok sukur 🤲
Nurkhrmnn Meridaily ben de 29.haftada erken doğum sebebiyle erkenden yıkayıp kuruttum valize yerleştirmiştim hiç açmadığım için havasız kalmış 39+3 oldum dün açılmam olduğunu öğrenince bi son kez bakayım dedim havasız kaldığı için kapalı ortam kokusu olmuş kokuyu tarif edemedim 😂 hemen yarım saatlik ayarda yıkadım hepsini kurutmayada mecbur attım narin modda dolap kuruluğu +2 de ve hassas ayarı açarak çok şükür hiç bişey olmadı hemen ütüledim tekrar hazırladım valizimi
minnosbirkiz Meridaily hep kurutuyorum ama markalara göre ayırıpta kuruyorum, çünkü çekiyorlar, özellikle ebebeğin ürünleri resmen 2 beden küçülüyor, hm kidste hiç çekme yaşamadım, lcw yarım beden kadar çekiyor, hassasta yaptığım halde maalesef yaşanıyor 🥲
ylnydgd Meridaily ben kurutmaya attım özellikle ki toz kalmasın üzerinde. Doktorlar özellikle bebek kıyafetleri içim kurutma mk öneriyor toz alerjisi olmaması için. Hepsini de attım sonra da ütüledim bir şey olmadı.
zeeyy Ben ilk yıkamada kurutmaya atmadım. Yıpranırlar gibi geldi 🤩 Ama kullanıldıktan sonra atarım muhtemelen.
Meridaily zeeyy evet kuzum ben de öyle düşündüm küçülme yıpranma olur mu acaba diye🥹 ben de mi öyle yapsam. Kullandıkça atsam daha iyi gibi sanki dimi
zeeyy Meridaily bence de öyle zaten kullanılmadı. Kurutmalıkta kuruttum evde gördükçe de mutlu olduk eşimle gidip gidip izledik kurutmadaki kiyafetleri 🥳🥳🎀
Meridaily Pirincveannesi çok haklısın kuzum sürekli kar yağıyor zaten balkon imkansız, evde de zor onca kıyafet. Ama yıpranır mı falan diye tereddütte kaldım. Hassas ta mı kuruttun sen. Acaba hastane çantasına koyacaklarım hariç diğerlerini mi atsam kurutmaya. Küçülme vs olma ihtimaline karşı😅
zeeyy Pirincveannesi ben evin içinde kuruttum zaten minicikler ya sabahtan aksama kurudu, aksam da ütüledim hemen kaldırdım, o kdar uzun sürmdi kurumaları
Meridaily zeeyy ay evet o çok güzel bir duygu yaa🥹 ben de video çekmeyi falan düşündüm aslında anı kalsın diye🥹 ay sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiz😍😍🩷🎀
Pirincveannesi Meridaily bence kuculme durumu kumasada bağlı biraz benimkilere bisey olmadi sukur ister bikactanesini deneme amacli koy bakalim cekiyomu gsrisinide ona gore yaparsin veya yapmazsin
Zeynepefem Meridaily ben atmayi dusunmuyorum benim makinam cok cektiriyor. Cok cok zor durumda kalirsam atarim ancak
htc5858 Meridaily ben kuruttum bir sıkıntı olmadı az az atarsanız daha çabuk kuruyor ısıya çok maruz kalmıyor zaten valla kış günü hiç uğraşmayın kurutma uz varsa, en kötü denemelik atın bir 10 parça zaten bişey olmuyor
aysegulhc Ben dün kurutmaya atmıştım e bebek ürünleri çekmiş özellikle çok pişman oldum üzüldüm yani onca kıyafet küçüldü yeriniz varsa kurutmalıkta kurutun 🥲