bilinmeyenkadininmektubu İlişkiden sonraki 7. gündü adetten bir gün öncesi. İlk 5 dk içinde gördüm gittikçe arttı ama en son böyle oldu sizce var mıdır 
mutsuz1 bilinmeyenkadininmektubu Bende var, eski gebeliğimde aynı böyle çıkmıştı sonra kan verdmiştim beta 22 ydi Ama kimyasal ile sonuçlandı Rabbim sana sağlıklı bebek nasip etsin inşallah 😊
ballim_dunya bilinmeyenkadininmektubu canım awox marka kuruma çizgisi yapmıyor ben göremedim ama inşallah vardır
bilinmeyenkadininmektubu uzlett evet yumurtlama günümdü o yüzden o günü baz alarak saydım. Adetim düzensiz düşükten sonra düzene girmedi.
uzlett bilinmeyenkadininmektubu elinde test varsa Sabah ilk İdrarla tekrarla istersen canım Gün geçtikçe koyulaşması gerek İnşallah vardır Ben de şu an beklemedeyim Perşembe günü kan vereceğim sabırsızlıkla bekliyorum
bilinmeyenkadininmektubu mutsuz1 Amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Umarım istediğiniz zaman sizede nasip olur
Buseea0279 bilinmeyenkadininmektubu evet çok zor bir önceki postunuzda yazmıştım 18 Ocak bat olanlar postu artimed kaset pozitif days doktor negatif çıktı bir daha test yapmadım o yüzden anlayabiliyorum sizi umarım gebesinizdir
bilinmeyenkadininmektubu Buseea0279 Evet hatırladım sizi. İnşallah sizde bende bekleyem herkes güzel haberi alır ❤️
birdenizanasii bilinmeyenkadininmektubu iki hamileliğimi de awoxla öğrendim asla şaşırtmıyor. Birkaç gün daha bekleyip pembeleşme olup olmayacağına bakın. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. 🌸
bilinmeyenkadininmektubu birdenizanasii Amin Allah razı olsun teşekkür ederim. Dediğiniz gibi yapacağım 2 gün daha bekleyeyim 💜