neslince Dün itibariyle kavun olduk 36+1 son 27 günümüz var ama gününü doldurmayabilir biraz aceleci bı kız galiba 😁😁
gfc02 annekiz6141 dün özele gitmeme rağmen doktor tahminde bulundu kesin söyler dedim tahminim kız dedi inşallah değişmez 🥰
neslince annekiz6141 Yarın kontrolümüz var ilk nstye giricem Çatı muayenesi ne zaman yapılır bilmiyorum tahminen doğumun ne zaman olacağını söyler mi acaba doktor
QueenBahar_ annekiz6141 bebeğim lahana büyüklüğündeydi 🤭ama şuan kucağımda emziriyorum 🤭🤣 38 haftda doğum yaptım
QueenBahar_ neslince çatı muayenesi 37 haftada yapılıyor çatin dar değilse müsait ise 40 haftaya gider gebelik bebişin ne zman gelmek isterse Zaten çatin darsa müsait değilse uygun değilse sezeryan için gün verir
annekiz6141 neslince benım 36 da çok sancım vardı öyle böyle değil ama o zaman yapılmıştı yapıldıktan sonra ona göre normal istiyorsan bekletır acılman varsa da bekletir kuzum 🥰
Bu0 annekiz6141 bende patates akşam bunu bende düşündüm hatta Eşime’de söyledim patates olmuşuz aceba büyükmü küçükmü dedim🤣🤣
Bu0 annekiz6141 doğru bacım geçen manava gittim kafam kadar vardı nerdeyse hormonu çok vermişler galiba 🤣🤣