smgcbk Selam kızlar. 5 yılın sonunda ikinci oğluma gebeyim. İlk oğlumdan çoğunu dağıtmakla beraber biraz da olsa bişeyler saklamıştım. Saklarken ekstra bişey yapmadım katlayıp hurçladım. Fakat şimdi baktım sarı lekeler oluşmuş bunlar geçer mi acaba yoksa çöp mü oldular ? Var mı yöntemi ?
sudeli4 smgcbk cnsım ben leke çıkarıcı Çamaşır sodası filan döküp 60 derecede yıkadım geçtiler tabi normal beyazlar İcn deterjan da ekledim
burcuo smgcbk Beklerken oluyor evet. Çamaşır suyu tozları var, elite home, baby me, my rabbit, going zeero gibi markalarda. Beyazları sıcak suya basıp içine biraz bu tozlardan döküp bekletin pamukluda yıkayın. Çıkacaktır. Ama bi gece falan beklesinler 😄
cansu2306 smgcbk ben uğraştım baya iki ser ker3 yıkadım kusmuk lekesi ise zor çıkıyor bide kaka ben vinish kosla kullandım çamaşır sodasu veya beyaz sirke deneyebilirsiniz sonra granül sabunla yıkadım sonra durulama yaptım nerdeyse 3 kere yıkandı hepsi çıkan da oldu cikmyanda ama muhtemelen beklemiş sarı lekeler çıkabilir deneyin
smgcbk cansu2306 kaldırırken tertemizdi hepsi dediğiniz gibi kusmuklu yada kakalı olanları çıkaramadıklarımı atmıştım zamanında. Ama işte beklemekten sarı leke olmuş sandık lekesi derler ya ondan olmuş. Deneyeceğim önerilernizi çok sağolun.
busrasya2334 smgcbk e bebek toz leke çıkarıcıyı e bebek sıvı leke çıkarıcıyı bir kapak baby me markaları bu arada bir kovaya koydum üzerine de sıcak su ekledim sonra kıyafetleri koydım bir gece bekledi sabah da duru granül ile çamaşır mak yıkadım 40 derece benimkiler bir sene olmadan sapsarı olmuştu ama tertemiz oldular bu şekilde kızımın ek gıda lekelerini de bir tek bu yöntem ile çıkartıyorum kıyafetler de yıpranmıyor
annekiz6141 smgcbk ben fısfis ve karbonatla denedim çok az olanlar çıktı baya sarı leke olanları ayirdim onlara da toz leke çıkarıcı aldım şimdi sıcak su kaynatip bekleticem sabaha kadar umarım cikar 🥰
Civcivim33 smgcbk ben de 5 yıl sonra kızımın eşyalarını çıkardım hepsi lekeliydi çok kötü hemde bir gece normal deterjan ve sodalı suda bekletip yine normal deterjan ile yıkadım güneşte kuruması çok önemli güneş lekeyi alıyor daha sonra bebek deterjani ile yıkayıp 2. Kez durulama yaptım yine güneşte kuruttum hepsi ter temiz oldu
Zeynepefem smgcbk e bebek toz leke cikaricisini deneyin benim oglumun 6 senelik lekelerink cikardi harika bişey